- Adım
- Aziz Tezcan
- Cihazım
- Xiomi mi 6
- Konular
- 29
En az ugrastiricak yedekleme seklini soyler misiniz ve nasil oldugunu twrp yüklü root var
Romu kuruduktan Twrp yüklerseniz güncellme gelir ama yüklem yapamazsın. Ota güncellme yapmaz ama ota yükleme yapmayınca rom full olarak tekrardan ota olarak gelir twrp den tekrar yüklersin.hocam çok oluyorum ama güncelleme alıyor değil mi![]()
[doublepost=1529089032][/doublepost]Telefondan sim kartı çıkarıp öyle denerseniz wifi şifresi girmek için klavye aktif hale geliyor8.6.14 ile ilgili iki sorum var birincisi romu yükledikten sonra ilk açılışta mi hesabınızı aktif edin diyor iki seçenek var biri telefon hattından diğeri Wi-fi ile telefon pin kodunu giremiyorum o ekran gitmiyor wi-fi secince de klavye gelmiyor wi-fi şifresi giremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
İkinci soru da WhatsApp bildirim sorunu düzelmiş mi?
[doublepost=1529087920,1529087900][/doublepost]
Evet gerekli
Mi hesabı kısmına wi-fi şifresi ni girin,kopyala yip, wi-fi şifresi kısmına yapistirin, wi-fi aktif oluncada mi hesabı şifrenizi girersiniz8.6.14 ile ilgili iki sorum var birincisi romu yükledikten sonra ilk açılışta mi hesabınızı aktif edin diyor iki seçenek var biri telefon hattından diğeri Wi-fi ile telefon pin kodunu giremiyorum o ekran gitmiyor wi-fi secince de klavye gelmiyor wi-fi şifresi giremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
İkinci soru da WhatsApp bildirim sorunu düzelmiş mi?
[doublepost=1529087920,1529087900][/doublepost]
Evet gerekli
Yes to bothInstall by twrp normally? I'm already in beta 10 china, do I need to format data?