Bu ise yaramadı maalesefMi hesabı kısmına wi-fi şifresi ni girin,kopyala yip, wi-fi şifresi kısmına yapistirin, wi-fi aktif oluncada mi hesabı şifrenizi girersiniz
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunum bu şekilde çözüldü cevap için teşekkürler[doublepost=1529089032][/doublepost]Telefondan sim kartı çıkarıp öyle denerseniz wifi şifresi girmek için klavye aktif hale geliyor
Bu ise yaramadı maalesef
[doublepost=1529105706,1529105680][/doublepost]
Sorunum bu şekilde çözüldü cevap için teşekkürler
Bi deneyeyim bakalımArkadas sanırım buda MI5 için twrp sürümü global
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1529129197,1529125553][/doublepost]Mi5 deneyen sonuç yazarsa sevinirim
Bu global olamaz o tarihte daha çıkmadı yani dün çıktı.Bi deneyeyim bakalım![]()
Google kamera calisiyor mu acaba deneyenler hangi dosyaları denediler ?
hocam linki kaldırın bence ben denedim başka Mi5 ler indirip denemesin boşuna global beta değil sanırım çin beta olabilir veya alpha betaArkadas sanırım buda MI5 için twrp sürümü global
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1529129197,1529125553][/doublepost]Mi5 deneyen sonuç yazarsa sevinirim
birde sunu sormak istiyorum miui9 global betada iken çıkan miui10 global beta direkt otadan gelir değil miRomu kuruduktan Twrp yüklerseniz güncellme gelir ama yüklem yapamazsın. Ota güncellme yapmaz ama ota yükleme yapmayınca rom full olarak tekrardan ota olarak gelir twrp den tekrar yüklersin.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi