- Adım
- Erdoğan
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 22
çözüldü
3 parti tema sorunu varmı .? Soru bombardımanı
Evet yükleye bilirsinizŞimdi bu miu10 betayi yukledigimizde sonrasında temmuz ayında kararlı sürümü çıktığında yine onuda yukleyebilirmiyiz
Evet gerekliGlobal rom kullaniyorum wipe yapmak gerekir mi?
Yani bu global beta olduğu için sürekli ota'dan güncelleme alıyor olmalıhocam çok oluyorum ama güncelleme alıyor değil mi
Wipe data yaptınız mı belliki önceki rom ile çakışma olabilir full wipe yapıp tekrar yükleyin8.6.14 ile ilgili iki sorum var birincisi romu yükledikten sonra ilk açılışta mi hesabınızı aktif edin diyor iki seçenek var biri telefon hattından diğeri Wi-fi ile telefon pin kodunu giremiyorum o ekran gitmiyor wi-fi secince de klavye gelmiyor wi-fi şifresi giremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
İkinci soru da WhatsApp bildirim sorunu düzelmiş mi?
[doublepost=1529087920,1529087900][/doublepost]
Evet gerekli
O Ekranda klavye geliyor Wifi varsa girip hesabı aktif edebilirsiniz. Watsapp ve diğer uygulama bildirimleri sorunsuz şekilde geliyor ben sorun yaşamadım.8.6.14 ile ilgili iki sorum var birincisi romu yükledikten sonra ilk açılışta mi hesabınızı aktif edin diyor iki seçenek var biri telefon hattından diğeri Wi-fi ile telefon pin kodunu giremiyorum o ekran gitmiyor wi-fi secince de klavye gelmiyor wi-fi şifresi giremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
İkinci soru da WhatsApp bildirim sorunu düzelmiş mi?
[doublepost=1529087920,1529087900][/doublepost]
Evet gerekli