- Adım
- Sah
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 2
Arkadaşlar Whatsapp bildirimlerinde sorun yaşıyorum. Şu kayan bildirim olayını anlayacak biri var mi? Whatsapp da böyle bir kısm bulamadım.
Ayarlar, bildirim ve durum çubuğu, uygulama bildirmeleri, WhatsApp, mesaj bildirimleri kayan bildirim kapatın. Onun haricinde WhatsApp bildirileri sorunsuz geliyor. Duruma göre otamatik başlata alabilirsiniz. Ben almadığım halde bildirimler sorunsuz geliyor.Arkadaşlar Whatsapp bildirimlerinde sorun yaşıyorum. Şu kayan bildirim olayını anlayacak biri var mi? Whatsapp da böyle bir kısm bulamadım.
Burak kardeşim baya uğraşmışsın sorunu çözdün mü tam anlamadım ama stok haliyle ilk betayı çok beğendim.Hocam Öncelikle emeklerinize sağlık. Dün Gece 3 kere kurmak zorunda kaldım romu, Dolby Atmos (Dolby_Atmos_Oreo_021918) sürümünü, cihaz yine açılmadı; tekrar kuruyorum bu sefer romu.
Romu Twrp'den kurup; Format Data yapıp; Twrp'den Çıkmadan USB OTG'den Magisk'i flashlayınca 2 kez açılmadı cihaz, 2 kere tekrar kurulum yapmak zorunda kaldım. Sonrasında en sonunda usandım, Tekrar Format Data yaptım; USB OTG'den kurdum romu, tekrar Format Data yaptım. Sonrasında Cihaz açıldı ve TWRP silindi. PC'den Twrp'yi kurdurup, çıkmadan Magisk'i flashladım. Buraya kadar sorun yok.
Sonrasında Yukarıda Belirttiğim Dolby Atmos'u Kurdum; Cihaz açılmadı. Twrp'den 4 Wipe yaptım, bu sefer de Mi Logosunda kaldı cihaz. Şuanda Romu yukarıda anlattığım gibi tekrar kurdum, Tekrar Twrp kurdurdum PC'den, şuanda yedekleri kuruyorum.
Google Camera, 8.4.19 Global Beta için olan Magisk modülü ile çalışıyor. Bu konuda sorun olmaması sevindirici benim için. Başka deneyimim olamadı halen, Yedekleri geri yükleme ile uğraşıyorum henüz
[doublepost=1529140500,1529140442][/doublepost]
Hakan hocanın konusunda, Kapatmak için Build Prop düzenlemesinde neler yapılacağını söylemişlerdi. Sizde tam tersini deneyin, sonuç nasıl olacak görün.
[doublepost=1529140525][/doublepost]
Desteklemiyordur hocam tahminimce.
[doublepost=1529140557][/doublepost]
8.6.15 Global Beta linki de çalışmıyor. Acaba geri mi çektiler diye düşünmeye başladım 8.6.15'i.
[doublepost=1529140606][/doublepost]
Hocam ister burada, ister DH'de açtığım konudaki 8.4.19 Global Beta için Gerekli Magisk Modülünü kurun. Sonrasında yine aynı konudaki Google Camera Apk'sını kurdurup ayarları yapın. Sorunsuz çalışıyor, ilk izlenimime göre.
[doublepost=1529140654][/doublepost]
Bakalım hocam Ai özelliği gelince ne olacak durum onu merak ediyorum, ileriye doğru. Keşke Hakan hocamda China Beta'dan Global Beta'ya döndürse geliştirme işini.
[doublepost=1529140778][/doublepost]
Ne yazıkki Aynı Şeyi düşünüyorum hocam. Görsellik eklenmiş gibi ilk etapta. İşin kötüsü, Eski Miui 9 Oreo'da çalışan Dolby Atmos'da çalışmıyor. Eski tasarımlı Dolby Digital çalışır sanırım, o da Dolby Atmos etkisini vermiyor.
Hocam Öncelikle emeklerinize sağlık. Dün Gece 3 kere kurmak zorunda kaldım romu, Dolby Atmos (Dolby_Atmos_Oreo_021918) sürümünü, cihaz yine açılmadı; tekrar kuruyorum bu sefer romu.
Romu Twrp'den kurup; Format Data yapıp; Twrp'den Çıkmadan USB OTG'den Magisk'i flashlayınca 2 kez açılmadı cihaz, 2 kere tekrar kurulum yapmak zorunda kaldım. Sonrasında en sonunda usandım, Tekrar Format Data yaptım; USB OTG'den kurdum romu, tekrar Format Data yaptım. Sonrasında Cihaz açıldı ve TWRP silindi. PC'den Twrp'yi kurdurup, çıkmadan Magisk'i flashladım. Buraya kadar sorun yok.
Sonrasında Yukarıda Belirttiğim Dolby Atmos'u Kurdum; Cihaz açılmadı. Twrp'den 4 Wipe yaptım, bu sefer de Mi Logosunda kaldı cihaz. Şuanda Romu yukarıda anlattığım gibi tekrar kurdum, Tekrar Twrp kurdurdum PC'den, şuanda yedekleri kuruyorum.
Google Camera, 8.4.19 Global Beta için olan Magisk modülü ile çalışıyor. Bu konuda sorun olmaması sevindirici benim için. Başka deneyimim olamadı halen, Yedekleri geri yükleme ile uğraşıyorum henüz
[doublepost=1529140500,1529140442][/doublepost]
Hakan hocanın konusunda, Kapatmak için Build Prop düzenlemesinde neler yapılacağını söylemişlerdi. Sizde tam tersini deneyin, sonuç nasıl olacak görün.
[doublepost=1529140525][/doublepost]
Desteklemiyordur hocam tahminimce.
[doublepost=1529140557][/doublepost]
8.6.15 Global Beta linki de çalışmıyor. Acaba geri mi çektiler diye düşünmeye başladım 8.6.15'i.
[doublepost=1529140606][/doublepost]
Hocam ister burada, ister DH'de açtığım konudaki 8.4.19 Global Beta için Gerekli Magisk Modülünü kurun. Sonrasında yine aynı konudaki Google Camera Apk'sını kurdurup ayarları yapın. Sorunsuz çalışıyor, ilk izlenimime göre.
[doublepost=1529140654][/doublepost]
Bakalım hocam Ai özelliği gelince ne olacak durum onu merak ediyorum, ileriye doğru. Keşke Hakan hocamda China Beta'dan Global Beta'ya döndürse geliştirme işini.
[doublepost=1529140778][/doublepost]
Ne yazıkki Aynı Şeyi düşünüyorum hocam. Görsellik eklenmiş gibi ilk etapta. İşin kötüsü, Eski Miui 9 Oreo'da çalışan Dolby Atmos'da çalışmıyor. Eski tasarımlı Dolby Digital çalışır sanırım, o da Dolby Atmos etkisini vermiyor.
Hocam dün bende çok uğraştım bende 3-4 defa kurulum yaptım. Önce format data sonra romu kurdum. Magisk ile root yaptım. Dolby Atmos'u kurdum fakat cihaz açılmadı. Boot dosyasını flashlayıp cihazı açmayı başardım fakat tekrar rootlayamadım. Şuan rootsuz kullanıyorum. Demekki Dolby Atmos'ta sıkıntı var şuanlık. Şimdi tekrardan magisk ile flashlayıp google camera kurmayı deneyeceğim.![]()
Hocam twrp kurup cihazı magisk 16.3 ile rootla. Buraoca2 hocamın paylaştığı modülü yükle. Sonrasında ise Google Camera apk sını kur.
Hicbirseyi silmene gerek yok.Anladım hocam teşekkürler. Twrp ve magisk kurarken verileri silmemiz gerekiyormu
Burak kardeşim baya uğraşmışsın sorunu çözdün mü tam anlamadım ama stok haliyle ilk betayı çok beğendim.
Evet sanırım geri çektiler bekliyoruz illaki yeni sürümler gelecek. Daha garibi kapalı beta halen beta kullanıcılar için verilmedi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam dün bende çok uğraştım bende 3-4 defa kurulum yaptım. Önce format data sonra romu kurdum. Magisk ile root yaptım. Dolby Atmos'u kurdum fakat cihaz açılmadı. Boot dosyasını flashlayıp cihazı açmayı başardım fakat tekrar rootlayamadım. Şuan rootsuz kullanıyorum. Demekki Dolby Atmos'ta sıkıntı var şuanlık. Şimdi tekrardan magisk ile flashlayıp google camera kurmayı deneyeceğim.![]()
Hicbirseyi silmene gerek yok.
[doublepost=1529149990,1529149849][/doublepost]Titanium backup ta sorun yasiyorum cihaza kuramadim. Durduruldi hatasi aliyorum acmaya calisirken.
Bende Dolby Atmos'u kullanamıyorum. Üstüne titanium backup ta eklendi. O da çalışmıyor. Şimdide google ödüllü anketler çalışmıyor. Bende eski sürüme dönücem gibiSağolun hocam, geri Epic rom 8.4.24e dönecektim, kurdum o romu da. Data Yedegini kurdum, yine cihaz Mi logosunda kaldı. Bende Tekrar Epic i kurmaya harcayacagim vakti Miui 10 Beta ya harcarım dedimDolby Atmos tek sorunum şuanda. Onun haricinde eski kullandığım herşey çalışıyor.
[doublepost=1529151950,1529151897][/doublepost]
Hocam Magisk kurduğunuzda cihaz acilmaz gibi geliyor. Dolby Atmos Modundan ötürü. Umarım tekrar Benim gibi sifirdan ugrasmak zorunda kalmazsiniz.