Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

t3ntativ3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Sağolun hocam, geri Epic rom 8.4.24e dönecektim, kurdum o romu da. Data Yedegini kurdum, yine cihaz Mi logosunda kaldı. Bende Tekrar Epic i kurmaya harcayacagim vakti Miui 10 Beta ya harcarım dedim :) Dolby Atmos tek sorunum şuanda. Onun haricinde eski kullandığım herşey çalışıyor.
[doublepost=1529151950,1529151897][/doublepost]

Hocam Magisk kurduğunuzda cihaz acilmaz gibi geliyor. Dolby Atmos Modundan ötürü. Umarım tekrar Benim gibi sifirdan ugrasmak zorunda kalmazsiniz.
[doublepost=1529152006][/doublepost]

Rootladiktan sonra mi hocam? Root erişimi alamıyor olabilir. Ben sorunsuz geri yükledim yedeklerimi.
Rootladıktan sonra uygulamayı açamıyorum. Durduruldu hatası alıyorum. Sizin kullandığınız apk varsa paylaşabilirmisiniz ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende Dolby Atmos'u kullanamıyorum. Üstüne titanium backup ta eklendi. O da çalışmıyor. Şimdide google ödüllü anketler çalışmıyor. Bende eski sürüme dönücem gibi :)

Hocam sizin sorun dedigim gibi Romu bastan kurmamaniz ile alakalı bana göre siz romu tekrar temizce kurun. Dolby Atmos u kurmayin şuan için. Başka bir Dolby kurdum, buda hata veriyor açılmıyor. Ama en azından cihaz açıldı buna şükür. Miui 10da istedigim, Eski kullandigimiz Dolby Atmos çalışmıyor ne yazıkki, ne China Alpha da ne Kapali Global Beta da.
[doublepost=1529152200,1529152133][/doublepost]
Rootladıktan sonra uygulamayı açamıyorum. Durduruldu hatası alıyorum. Sizin kullandığınız apk varsa paylaşabilirmisiniz ?

Bunu kullanıyorum hocam. Sizde Dolby Atmos sorunu var gibi, eğer bu da çalışmaz ise.

Moderatör tarafında düzenlendi:

t3ntativ3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam bunuda denedim ama durduruldu hatası alıyorum. Ben baştan bir kurulum daha yapayım :)

Cihat199

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Discovery
Konular
0
Sakin Twrp den hiçbir silme işlemi yapmayın, Yoksa açılmıyor cihaz. Önceki mesajimda bahsettim Twrp den yaşadıklarımı.

Anladım hocam twrp magisk ve modülü kurup bırakıyoruz o zaman teşekkürler

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Sağolun hocam, geri Epic rom 8.4.24e dönecektim, kurdum o romu da. Data Yedegini kurdum, yine cihaz Mi logosunda kaldı. Bende Tekrar Epic i kurmaya harcayacagim vakti Miui 10 Beta ya harcarım dedim :) Dolby Atmos tek sorunum şuanda. Onun haricinde eski kullandığım herşey çalışıyor.
[doublepost=1529151950,1529151897][/doublepost]

Hocam Magisk kurduğunuzda cihaz acilmaz gibi geliyor. Dolby Atmos Modundan ötürü. Umarım tekrar Benim gibi sifirdan ugrasmak zorunda kalmazsiniz.
[doublepost=1529152006][/doublepost]

Rootladiktan sonra mi hocam? Root erişimi alamıyor olabilir. Ben sorunsuz geri yükledim yedeklerimi.
Nasıl memnun musun peki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bende Dolby Atmos'u kullanamıyorum. Üstüne titanium backup ta eklendi. O da çalışmıyor. Şimdide google ödüllü anketler çalışmıyor. Bende eski sürüme dönücem gibi :)
Google anket çalışıyor bende. Root Sebebi ile çalışmıyor ola bilir diye düşünüyorum

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bunuda denedim ama durduruldu hatası alıyorum. Ben baştan bir kurulum daha yapayım :)

Aynen hocam siz bastan kurun romu hata sebebi muhtemelen Dolby Atmos artıkları.
[doublepost=1529157312,1529157279][/doublepost]
Anladım hocam twrp magisk ve modülü kurup bırakıyoruz o zaman teşekkürler

Aynen hocam Twrp den Kurma işlemi yapın ama hafiza ile ilgili hiçbir silme işi yapmayın.
[doublepost=1529157595][/doublepost]
Nasıl memnun musun peki

Hocam China Alpha romlara göre çok daha iyi. Günlük kullanimda sorun çıkarmayacak gibi, Swarm da Konum buluyor ona da sevindim. Hataları düzeltip yayinlamislar gibi.

WhatsApp in Kayan bildirimlerini İptal etmek faydalı ama. Başka bir uygulamada yazi yazıyorsaniz, WhatsApp dan mesaj gelirse o ara uygulama takılıyor, klavyede bassaniz da yazmıyor. Whatsappda iseniz sorun yok ama.

Çalışan da Bir Dolby Atmos bulsak, çok güzel olacak. Artik Miui 10da eski Dolby Atmos çalışmayacak gibi çünkü

t3ntativ3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Aynen hocam siz bastan kurun romu hata sebebi muhtemelen Dolby Atmos artıkları.
[doublepost=1529157312,1529157279][/doublepost]

Aynen hocam Twrp den Kurma işlemi yapın ama hafiza ile ilgili hiçbir silme işi yapmayın.
[doublepost=1529157595][/doublepost]

Hocam China Alpha romlara göre çok daha iyi. Günlük kullanimda sorun çıkarmayacak gibi, Swarm da Konum buluyor ona da sevindim. Hataları düzeltip yayinlamislar gibi.

WhatsApp in Kayan bildirimlerini İptal etmek faydalı ama. Başka bir uygulamada yazi yazıyorsaniz, WhatsApp dan mesaj gelirse o ara uygulama takılıyor, klavyede bassaniz da yazmıyor. Whatsappda iseniz sorun yok ama.

Çalışan da Bir Dolby Atmos bulsak, çok güzel olacak. Artik Miui 10da eski Dolby Atmos çalışmayacak gibi çünkü
Bende diyorum cihaz neden takılıyor. Sorun whatsapp daymış. :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende diyorum cihaz neden takılıyor. Sorun whatsapp daymış. :)

Aynen hocam, hatta China Alpha sürümünde direk takılıyordu. Bunda uygulama takılıyor, cihaz değil de. Kayan bildirim sorunu Miui 10un genel sorunu demekki. Bakalim ne zaman çözecekler. Neyse bildirimlerde sorun çıkmasında, önemli olan o.

Üst Alt