Mi 6 Forumun Alışverişe Ne Zaman Eklenir?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam siz cihazları direk çinden alıp mı geliyorsunuz yoksa internet sitelerinden mi getiriyorsunuz

Hocam bizim cihazlarımız Çin'den alınıp resmi yollarla ithal ediliyor. İnternet sitelerinden değil :)

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
merak edenler izlesin :)
mi 6 dan soğudum :(
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam bizim cihazlarımız Çin'den alınıp resmi yollarla ithal ediliyor. İnternet sitelerinden değil :)
Hocam bisey daha buldum

Beta global rom falan bişey yazıyo

Pek anlamadım (sanirim Google çevirinin Çince ->Türkçe çevirisinin iyilestirilmeşi gerekiyor :D) Neyse linke gecelim:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam siz cihazları direk çinden alıp mı geliyorsunuz yoksa internet sitelerinden mi getiriyorsunuz

Hocam bisey daha buldum

Beta global rom falan bişey yazıyo

Pek anlamadım (sanirim Google çevirinin Çince ->Türkçe çevirisinin iyilestirilmeşi gerekiyor :D) Neyse linke gecelim:

Evet hocam global romun bağlantısı verilmiş. Yalnız yüklenebilmesi için bootloader kilidinin açılması, recovery yüklenmesi, şifre girimesi, data partisyonunun sıırlanması vs. lazım. Çok uzun iş, çok deneyimli olmayan arkadaşların denemesini tavsiye etmiyorum.

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59

Evet hocam global romun bağlantısı verilmiş. Yalnız yüklenebilmesi için bootloader kilidinin açılması, recovery yüklenmesi, şifre girimesi, data partisyonunun sıırlanması vs. lazım. Çok uzun iş, çok deneyimli olmayan arkadaşların denemesini tavsiye etmiyorum.

Hocam burda anlatım gibi bişey var sanki

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam burda anlatım gibi bişey var sanki

Evet hocam daha önce bahsettiğim yöntemle güncellemiş. Mi PC Suite. Yalnız uyarı da aynı şekilde... Accessible via MI PCsuite from mentioned fake ROM (if you are already on China ROM, you can't use this method)

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Evet hocam daha önce bahsettiğim yöntemle güncellemiş. Mi PC Suite. Yalnız uyarı da aynı şekilde... Accessible via MI PCsuite from mentioned fake ROM (if you are already on China ROM, you can't use this method)
Hocam şimdi bu sızdırılmış romlar sizce ne zaman düzgün bi şekilde normal bi yükleme yöntemiyle en.miui eklenir madem rom var niye eklemiyolar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam şimdi bu sızdırılmış romlar sizce ne zaman düzgün bi şekilde normal bi yükleme yöntemiyle en.miui eklenir madem rom var niye eklemiyolar

Romlarda hata olduğu için bekleniyor hocam. Yazılım kararlı hale geldiğinde yayınlanacaktır.

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Mi6 ile ilgili olmayacak ama redmi note 4a teknosada distribütör garantili yazıyor. Bu garanti kimdir neyin nesidir bilen var mı?

Üst Alt