Mi 6 Forumun Alışverişe Ne Zaman Eklenir?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam şimdi bu sorun daha kroniklesmeye başlamadı. Belki de 2 elin parmaklarını geçmez bu sorunu yaşayanlar. Eğer kronik olarak ilk seride varsa 2. Seride duzeltirler merak etmeyin. Kimse böyle telefon almak istemez tabi. Xiaomi çözüm uretecektir. Üretim de meydana gelen bir hatalı cihaz da olabilir. İşlerin kesinleşmesi için biraz daha bekleyin derim

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
beklemekde fayda var ancak o bölgede bir sorun var o kesin. :)
bu sorunu çözmek için ne yaparlaronuda bilmiyorum açıkcası. üst tarafı boya ve alt tarafı çelik o kısımda dola olarak çizilince alttaki çelik çıkıyorortaya yada boya atması oluyor kılıfdan dolayı. sanki orayı parlak çelik yapsalar hiç boya atmasalar daha makul olur gibi bence... ön arka siyah çerçeve parlak ümüş rengi gibi çokda sorun olmaz daha makul bence.

byrodi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
MI 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
mi 6 da türkçe dil desteği olacak mı yurtdışı getirtme şansım olacak bilgi verirseniz sevinirim
Yurtdışında bulunan kişinin adresine aliexpressden gönderebilirsiniz. Ben 1 ay önce Rusyaya 2 cihaz gönderttim aliexpressden Redmi Note 4 SD (535 TL) ve Redmi 4X (355 TL) kendime de mi6 alacaktım bir sorun oldu. Şuan aliexpressteki en uygun mi6 1475 TL Fantacy diye bir mağazada.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Yurtdışında bulunan kişinin adresine aliexpressden gönderebilirsiniz. Ben 1 ay önce Rusyaya 2 cihaz gönderttim aliexpressden Redmi Note 4 SD (535 TL) ve Redmi 4X (355 TL) kendime de mi6 alacaktım bir sorun oldu. Şuan aliexpressteki en uygun mi6 1475 TL Fantacy diye bir mağazada.

Merhaba ali den veya başka siteden alacağın telefon falan belli bir para sınırından sonra gümrükte takılıyor

munans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
munistan
Cihazım
Samsung S4
Konular
0
Benim fiyat ile ilgili anlayamadığım bir husus var;
Xiaomi Nisan ayında yaptığı resmi tanıtımda 64GB modelinin fiyatını 2499 yuan yani bugünün kuruyla 368$ olarak açıklamasına rağmen forumlarda Çindeki mi store'larda şu an 420-440$ arası fiyatlara satıldığı söyleniyor. Bu doğru mu, doğruysa nasıl oluyor? Nasıl oluyorla demek istediğim tamam, stok azdır, başka sitelerde daha fazla fiyata satılabilir ama mi store'da fazla fiyata satılması bana pek mantıklı gelmiyor. Bizim forumlarda yanlış bir bilgi mi dolaşıyor?

byrodi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
MI 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Merhaba ali den veya başka siteden alacağın telefon falan belli bir para sınırından sonra gümrükte takılıyor
Bunu Rusya için mi söylüyorsunuz?

byrodi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
MI 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Xiaomi Nisan ayında yaptığı resmi tanıtımda 64GB modelinin fiyatını 2499 yuan yani bugünün kuruyla 368$ olarak açıklamasına rağmen forumlarda Çindeki mi store'larda şu an 420-440$ arası fiyatlara satıldığı söyleniyor. Bu doğru mu, doğruysa nasıl oluyor? Nasıl oluyorla demek istediğim tamam, stok azdır, başka sitelerde daha fazla fiyata satılabilir ama mi store'da fazla fiyata satılması bana pek mantıklı gelmiyor. Bizim forumlarda yanlış bir bilgi mi dolaşıyor?
Benim de anlamadığım o hocam her yerde 360$ falan deniyor ama piyasaya baktığınızda o fiyattan hiçbir yerde bulamıyoruz.

munans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
munistan
Cihazım
Samsung S4
Konular
0
Benim de anlamadığım o hocam her yerde 360$ falan deniyor ama piyasaya baktığınızda o fiyattan hiçbir yerde bulamıyoruz.

Yani ben Türkiye fiyatından bahsetmiyorum ama Çindeki mi store'larda 368$'dan satılıyordur ya da satılması gerekir, bu işte bir yanlış var diye düşünüyorum.

byrodi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
MI 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Yani ben Türkiye fiyatından bahsetmiyorum ama Çindeki mi store'larda 368$'dan satılıyordur ya da satılması gerekir, bu işte bir yanlış var diye düşünüyorum.
Ben tüm dünyadaki fiyatından bahsettim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eğer Cihazı Mi Store'da bulabilirseniz, bahsedilen Resmi Fiyattan satılmakta....Ancak Mi Store'ler YOK sattığından, başka Mağazalarda maalesef daha yüksek fiyatlardan satılmaktadır...Arz/Talep meselesi...:?;(

Üst Alt