Mi 6 Forumun Alışverişe Ne Zaman Eklenir?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yurtdışında bulunan kişinin adresine aliexpressden gönderebilirsiniz. Ben 1 ay önce Rusyaya 2 cihaz gönderttim aliexpressden Redmi Note 4 SD (535 TL) ve Redmi 4X (355 TL) kendime de mi6 alacaktım bir sorun oldu. Şuan aliexpressteki en uygun mi6 1475 TL Fantacy diye bir mağazada.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bu bahsettiğiniz TL 535 ve 355 ÇİN'den Rusya'ya Kargo Bedelimi, yoksa Cihaz bedelimi? Eğer Cihaz fiyatı ise, mükemmel ötesi....8=)wasntme~~

byrodi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
MI 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Bu bahsettiğiniz TL 535 ve 355 ÇİN'den Rusya'ya Kargo Bedelimi, yoksa Cihaz bedelimi? Eğer Cihaz fiyatı ise, mükemmel ötesi....8=)wasntme~~
Yanlış duymadınız cihaz fiyatları bunlar.
Gören zaten bedava diyor. :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

İlkay61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Soyulma problemi derken boya mı hesap mı anlamadım da? Getirtseniz çok iyi olurdu

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
tabiki boya problemi :)

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam Mi6 ilk tanıtıldığında da yazmıştım... Mi serisi cihazlar ilk bir kaç ay çok yüksek fiyatlı oluyor. Şu anda getirmek istesek en düşük +/- 2000 lira gibi bir fiyattan satılabiliyor. (Şu anda düşük versiyon hepsiburadada ön siparişle 2000 lira, 128gb ise gittigidiyorda 2800 :S ) Bu fiyatlardan da açıkçası biz satmak istemiyoruz. Hatta bir Mi Fan'ı olarak çevremdek pek çok kişiye bu fiyata Mi6 almaktansa Mi5s tavsiye ettim. Kendi tavsiye etmediğim bir cihazı satmak da istemiyorum. Fiyatların biraz daha düşmesini beklemek istiyoruz ancak talep de çok fazla açıkçası karasız kaldık. Tabii fiyatlar düşecek mi orası da cidden meçhul. Mi6 hala karaborsa. Diğer yandan bilindiği üzere Mi6 global rom yayınlanmadı. Gelen cihazlar Çin romuyla satılamayacağına göre fake romla satılacak. Bu da hem kişisel güvenlik hem cihazların performansı anlamında ciddi sıkıntı. Bugüne kadar sadece global romu olmadığı için pek çok cihazın satışından vazgeçtik. Mi6 istisna olabilir mi... Bir diğer boyut ise ilk seri ve şu anda satışta olan Mi6'larda soyulma problemi çok fazla bildiriliyor. Bu tarz sorunlu bir seri gelme ihtimali çok yüksek ve biz böyle bir cihaz satıp da kimseyi mağdur etmek istemiyoruz...

Gibi pek çok kafa karıştıran etmen var. Dolayısıyla şu anda gerçekten kafamız çok karışık, bir türlü karar veremedik... Ancak bana mantıklı gelen bir süre daha beklemek her şey yerli yerine oturduktan sonra MIUI Türkiye adına yakışır şekilde hem uygun fiyatla hem de sorunsuz bir şekilde getirmek. Umarım bu her şeyin oturması yıl sonunu bulmaz :D

Kusura bakmayın çok uzun yazdım ama cidden sizlerin fikirlerinize de ihtiyacımız var...

Hocam merhaba bir sey gordum ve yazıyım dedim linke bi bakın (önce alta yazdığım açıklamayı okuuyun:D ):

Alta yazdığım açıklama :

Konuşmada ingilizceniz varsa siz çevirin yoksa Google çeviriye işi bırakın 2veya 3. Mesajda (tam hatirlamiyorum (siteyi kapattım bakıp açmaya üşeniyorum )

adam mı pc suitte global rom var diyo.
Doğrumu

........................
"Biraz saçmalamış olabilirim kusura bakmayın :P (ama sorum cidDi :D)"

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam merhaba bir sey gordum ve yazıyım dedim linke bi bakın (önce alta yazdığım açıklamayı okuuyun:D ):

Alta yazdığım açıklama :

Konuşmada ingilizceniz varsa siz çevirin yoksa Google çeviriye işi bırakın 2veya 3. Mesajda (tam hatirlamiyorum (siteyi kapattım bakıp açmaya üşeniyorum )

adam mı pc suitte global rom var diyo.
Doğrumu

........................
"Biraz saçmalamış olabilirim kusura bakmayın :P (ama sorum cidDi :D)"

Hocam çin kararlı romda olmuyor. Hatta sadece tek bir romda oluyor. Bir satıcı özel bir fake rom yükleyip göndermiş. O rom varken Mi PC suite uygulamasına bağlandığında global roma geçiş yapılabiliyor ama şimdilik bizden kimsede o roma denk gelmedim. Eğer cihazında fake rom olan arkadaş var ise haber vermesi halinde daha detaylı bir anlatım yapabilirim.

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam çin kararlı romda olmuyor. Hatta sadece tek bir romda oluyor. Bir satıcı özel bir fake rom yükleyip göndermiş. O rom varken Mi PC suite uygulamasına bağlandığında global roma geçiş yapılabiliyor ama şimdilik bizden kimsede o roma denk gelmedim. Eğer cihazında fake rom olan arkadaş var ise haber vermesi halinde daha detaylı bir anlatım yapabilirim.
Cihazda xiaomi.Eu romu varsa yükleniyormu yanlış mı anladim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihazda xiaomi.Eu romu varsa yükleniyormu yanlış mı anladim

eu.romda oluyor mu emin değilim hocam... Eğer elinizde varsa özel mesajla haberleşelim ve deneyelim. Olursa forumda rehber olarak bir konu açabiliriz.

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
eu.romda oluyor mu emin değilim hocam... Eğer elinizde varsa özel mesajla haberleşelim ve deneyelim. Olursa forumda rehber olarak bir konu açabiliriz.
Hocam bende rom yok ama
SEFA (tüccar olan) hocam kaçak yollarla global romun eline gectıgini söyledi
Bi bakin:
Şuan bizde mevcut hocam. Ama kurmaktan vazgeçicez galiba hocam biraz sıkıntıları var.
Şimdilik eu rom daha iyi

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Cantara hocam siz cihazları direk çinden alıp mı geliyorsunuz yoksa internet sitelerinden mi getiriyorsunuz

Üst Alt