Soru Mi 10T Oyun İçin Rom Versiyonu

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
eu rom ile global rom çok farklı. O kıyaslama işini unutun.
Xiaomi global sürümleri daha iyi sıkıştırılmış bir şekilde sunuyor sanırım. EU rom Çin rom kaynaklı olduğu için kurulum dosyasının boyutu daha fazla.
Normalde tüm global kurulum dosyaları 3 GB civarındayken Çin romu 3,5-3,7 oluyor.
Bu kadar küçük şeylere takılmayın.
aslında şu sebeble sormuştum. eu da bazı gereksiz şeyler çıkarılınca acaba daha mı arındırılmış olarak geliyor diye düşünmüştüm. Yani aslında sistem kurulduğunda her iki romda da sisteme yüklenen dosyaların boyutu aşağı yukarı aynı boyutta oluyor değil mi

Luciferx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
mi 10t
Konular
2
Merhaba miui13.0.6 eu rom kullanıyorum miui 12.0.12 eu roma twrpden yükleyerek direkt geçiş yapabilir miyim ? kafeinsiz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Merhaba miui13.0.6 eu rom kullanıyorum miui 12.0.12 eu roma twrpden yükleyerek direkt geçiş yapabilir miyim ? kafeinsiz
Maalesef hayır full wipe ve format data şart.
Verilerinizi yedekleyin kesinlikle. Bence geçmeye değer şu an ben de geçtim telefon yağ gibi oyunda ısınma MIUI 13'e göre yarı yarıya düşüyor.

Luciferx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
mi 10t
Konular
2
Verilerinizi yedekleyin kesinlikle. Bence geçmeye değer şu an ben de geçtim telefon yağ gibi oyunda ısınma MIUI 13'e göre yarı yarıya düşüyor.
Cevabınız için teşekkürler. Full wipe derken romu kurmadan önce datayı falan silmem gerek sanırım öyle olunca romun zipide silinmez mi çok bilmiyorum kusurabakmayın

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cevabınız için teşekkürler. Full wipe derken romu kurmadan önce datayı falan silmem gerek sanırım öyle olunca romun zipide silinmez mi çok bilmiyorum kusurabakmayın
Evet zip de silinir bu şekilde yaparsanız. OTG belleğiniz yoksa direkt wipe yapmadan romu kurun. Kurulum bitince TWRP ana ekranına dönüp reboot recovery yapın wipe cache vs her şeyi işaretleyin silin. Tekrar ana ekrana gelip tekrar reboot recovery yapın.
Format data yapın ve yeniden başlatın.
TWRP ekranına atarsa bir daha format data yapın.

Luciferx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
mi 10t
Konular
2
Evet zip de silinir bu şekilde yaparsanız. OTG belleğiniz yoksa direkt wipe yapmadan romu kurun. Kurulum bitince TWRP ana ekranına dönüp reboot recovery yapın wipe cache vs her şeyi işaretleyin silin. Tekrar ana ekrana gelip tekrar reboot recovery yapın.
Format data yapın ve yeniden başlatın.
TWRP ekranına atarsa bir daha format data yapın.
teşekkürler

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
Bu endonezyada romda kullanılan roboto font ile eu da kullanılan font farklı . Endonezyada romdaki Limitness temasındaki fontu nereden bulabilirim ?

Mustafaock67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
4
Merhaba mi10t 8/128 kullanıyorum miui13 romlarını denedim çoğu pubg de berbat sd865 alakası yok berbat bir performansı var kullanan deneyen pubg de sıkıntısız olan rom varsa paylaşırsanız denemek istiyorum versiyonları
Soğutucu ile oynamazasan kasar. 60derece gördüm ben cihazım da soğutucu ile 40-42 derece max. Kasma donma yok.

iustbss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İLKER
Cihazım
Mİ10T
Konular
4
Hocam bende EEA rom kullanıyorum tek tek okudum tüm soru ve cevapları şuan önerdiğiniz romu indiriyorum test edeceğim

raporeyiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi5
Konular
9
12.0.12 kullanıyorum 1 ay oldu sürekli oyun (LOL) oynayan birisi olarak memnunum. Ancak Bluetooth kulaklıkta çok az ses alıyorum. Çözümü var mıdır ?

Üst Alt