Ortalama 3 aylık mi10T kullanıcısıyım (8/128),
- Telefon görüşmesi yaparken ekran kafasına göre açılıyor ve kapatmak için kulaktan uzaklaştır yakınlaştır yapıyorum herzaman yemiyor, açık ekranda konuşuyorsun bu sefer ya mikrofonu kapatmışız yanakla, ya twitter a girmişiz twit atmak üzereyiz ya farklı yerlere girmiş yani çok saçma sapan, major bir sıkıntı ve beni kanser ediyor, ben adam gibi görüşme yapamıyacaksam bu telefon neden var hacı abi? Görüşme harici iş yapacaksam gider tablet alırım nedne telefon alayım? Telefon alıyorsam bana stabil güzel bir kullanıcı deneyimi sunmalısın yani sen bir telefonsun telefon görüşme yapmak öncelikli bir durum ve sen burda tırt oluyorsun inanılır gibi değil...
Başka şeylere bakmıyorum, yorgunum artık cidden xiaominin bu saçma sorunlarından bıktım. Daha önce Note4, Note8, Note9 kullandım note4 hariç bu 3 telefonda da sensör sorunu var, adamlar şaka gibiler resmen 3 ayrı modelde de aynı sorunu yaşatmayı nasıl beceriyorlar hayret gerçekten, hiç mi kullanıcı geri dönüşlerini takmazlar ... miuiturkkiye gibi bir forum var aktiflik çok güzel incelemeler var ama telefonlar hala tırt...
Özet: Mi10T son xiaomi telefonum oldu artık, bundan sonra alırsam iphone alacağım. Paraya yazık oluyor bu şekilde.