- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Mi 10t pro da fabrika çıkışlı ekran koruyucu var. 5 aydır o şekil kullanıyorumMerhaba. 3 buçuk yıldır Mi Max 2 kullanıyorum. Mi 10t ya da Poco F3 alma konusunda kararsız kaldım. 2 telefonun da benim için artı ve eksileri var. Birkaç sorum var.
1- Yukarıda 2-3 mesajda yazılmış ama evet diyen de var hayır diyen de. Mi 10t'ye kutusundan çıkan kılıfı takınca kamera bölümü çıkıntı yapıyor mu? Geçen hafta birisinde Redmi Note 10 gördüm ve kutudan çıkan kılıf ile kullanılıyordu. Telefonun ekranı üstte olacak şekilde masaya koyulduğunda telefonun (kılıfın) alt yüzeyinin her noktası masaya temas edip dengeli bir şekilde duruyordu.
2- Konudaki son mesajın üzerinden bir ay geçmiş. Şu an global rom için hangi sürüm android ve miui mevcut, bu sürümlerde çözülemeyen sorunlar var ise nelerdir ve oyun oynama dışında telefonun temel kullanımını ne ölçüde etkiliyor?
3- Mi 10t'nin ekranında fabrika çıkışlı ekran koruyucu var mı?
Bence en iyisi kutudan çıkan sürüm.12.0.1 den 12.0.3 e güncelleme yapayim mi arkadaşlar yoksa 12.5 gelene kadar bir güncelleme yapmayim mi? 12.0.3 de sorun var mı?.
Birde sistem guncellemeleri olarak gelen arayüzün kendi uygulamalarını güncellemeli miyim?
Bence en iyisi kutudan çıkan sürüm.
Hocam tek kusur bu gibi, ısınma sorunu olmadığına dua ediyorumHala 12.0.1 ile devam ediyorum hocam. Kutudan çıktıgı halde
Ama bir sorun var whatsappdan bildirim sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
MI 10T Sony sensör kullandığı için 960fps mevcut ama MI 10T Pro'da Samsung sensör kullanıldığı için max 120fps seçeneği mevcut. Resmini attığınız sitede de MI 10T özellikleri gösteriliyor.Merhaba
Mi 10t pro kullanıyorum gsmarena dan bakınca ağır çekim 960fps var diyor ama ayarlardan bakınca 120 çıkıyor sadece, konu hakkında bilgisi olan var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet bu doğru.MI 10T Sony sensör kullandığı için 960fps mevcut ama MI 10T Pro'da Samsung sensör kullanıldığı için max 120fps seçeneği mevcut. Resmini attığınız sitede de MI 10T özellikleri gösteriliyor.