MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

msc1968

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Miu12.5 stabil eurom yüklü . 13 stabil eu romun kullanım detayını paylaşabilirmisiniz yukleyenler kararsızım. Birde telefonda konuşurken yaşanan yakınlık sensörü çözümü varmı miu13 te . İllallah ettirdi. Telefon görüşmesi sırasında telefonu kapatmak istediğimde ekran karardiginicin işlem yapamıyorum bir süre.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sanırım artık eu rom için fastboot kurulum zorlaması kalktı bu iyi haber.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
hocam elinize sağlık
kullanmaya başladıysanız yorumlarınızı bekliyorum hocam
Maalesef EU Rom kullanmıyorum hocam. Deneyen varsa konuya yazabilirse çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miu12.5 stabil eurom yüklü . 13 stabil eu romun kullanım detayını paylaşabilirmisiniz yukleyenler kararsızım. Birde telefonda konuşurken yaşanan yakınlık sensörü çözümü varmı miu13 te . İllallah ettirdi. Telefon görüşmesi sırasında telefonu kapatmak istediğimde ekran karardiginicin işlem yapamıyorum bir süre.
MIUI 13 ile birlikte yakınlık sensoru daha düzgün çalışıyor. En azından telefon dik konumda iken gerçekten iyi çalışıyor(hala mükemmel değil). Yatarken vs. kullanırken yine sorun çıkarıyor. Muhtemelen eu romda da aynı şekilde 13 ile birlikte düzelme vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım artık eu rom için fastboot kurulum zorlaması kalktı bu iyi haber.
Evet sağlam çalışan Android 12 TWRP çıkınca recoverye döndüler. :)

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Şahsen ben memnun kalmadım.Şarjı çok çabuk bitiyor. Sürekli olarak arka tarafta bazı programlar durdurldu hatası alıyorum. Bazı programlarda değişik hatalar oluyor. Bildirimler bazen tam olarak gelmiyor.Ayrıca yakınlık sensörü hala aynı şekilde devam ediyor. Şimdilik gözlemlerim bunlar. Belki yeni stabil sürümde bunlar düzelir. Şunuda belirtmek isterim temiz kurulum yaptım telefona.

Üst Alt