Hangi versiyonu kurdunuz. Linki var mı?
Bu sürümler telefon ekran kilidini tanımıyor ve şifre varken data mount olmuyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır aynı değil deneyip görebilirsinizHocam benim attığımda aynı sürüm
SKKK TWRP 3.7 versiyon itibariyle şifrelemeyi çözüyor hocam. Yani konudaki ve arkadaşın paylaştığı çözüyor. Ama sizin sürüm daha yeni konuya onu ekleyeyim.Bu sürümler telefon ekran kilidini tanımıyor ve şifre varken data mount olmuyor.
Bunu tavsiye ederim Android 12'de ekran kilidi tanır data mount %100 uyumlu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Custom rom ile çözüyor olabilir ancak verilen 3.7 sürümü resmi romda çözmedi maalesef. Endonezya romda test ediyorum.SKKK TWRP 3.7 versiyon itibariyle şifrelemeyi çözüyor hocam. Yani konudaki ve arkadaşın paylaştığı çözüyor. Ama sizin sürüm daha yeni konuya onu ekleyeyim.
Anladım hocam. Stok çin romunda çözüyor hatta kullanıyorum şuanda globalde çözmemesine şaşırdım.Custom rom ile çözüyor olabilir ancak verilen 3.7 sürümü resmi romda çözmedi maalesef. Endonezya romda test ediyorum.
Şimdi tekrar denedim de yok umutsuz vaka resmi sürümde dahili depolama hiçbir şekilde bağlanmıyor. Çin sürümünde ekran kilidi varken dahili depolama bağlıyorsa durum hayli ilginç.Anladım hocam. Stok çin romunda çözüyor hatta kullanıyorum şuanda globalde çözmemesine şaşırdım.
eu her zaman full rom olarak paylaşıyor hocamTWRP oldu madem de neden güncelleme şeklinde değil de full rom olarak paylaşıyorlar