MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Miu12.5 stabil eurom yüklü . 13 stabil eu romun kullanım detayını paylaşabilirmisiniz yukleyenler kararsızım. Birde telefonda konuşurken yaşanan yakınlık sensörü çözümü varmı miu13 te . İllallah ettirdi. Telefon görüşmesi sırasında telefonu kapatmak istediğimde ekran karardiginicin işlem yapamıyorum bir süre.
MIUI arama ve mesajlaşma uygulaması kullanan bir roma geçip yakınlık sensörünü devre dışı bırakmak mümkün. Çağrı ayarları/gelen arama ayarları menüsünde seçenek mevcut. eu rom,Endonezya rom bunun için uygun.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Şahsen ben memnun kalmadım.Şarjı çok çabuk bitiyor. Sürekli olarak arka tarafta bazı programlar durdurldu hatası alıyorum. Bazı programlarda değişik hatalar oluyor. Bildirimler bazen tam olarak gelmiyor.Ayrıca yakınlık sensörü hala aynı şekilde devam ediyor. Şimdilik gözlemlerim bunlar. Belki yeni stabil sürümde bunlar düzelir. Şunuda belirtmek isterim temiz kurulum yaptım telefona.
Bu sorunları 13.0.6 ile mi yaşadınız ?

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
uzun süredir 12.0.12 eu sürümündeydim,genel olarak da memnundum, değişiklik amacıyla son çıkan 13.0.6 eu sürümüne şans vermek istedim ,ilk çıkan MIUI 13 sürümleri MIUI 12.0.12 nin verdiği akıcılığı vermiyordu bana göre . Lakin bu sürümle MIUI 13 ün epey yol aldığını gördüm, şimdilik akıcılık anlamında önceki kullandığım versiyona göre gayet tatmin edici seviyeye ulaşmış diyebilirim.Henüz yeni kurduğumdan net bir hataya rastlamadım, başarılı olmuş diyebilirim.

Deniz D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
4
sanırım stabilide twrp den kurmamız gerekiyor. fashboot desteğini kaldıdılarmı acaba...

foe44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 5
Konular
1
Ben 13.0.5'teyim. İlk kez kilit açıp kurdum. Şimdi 13.0.6'yı kurmak için rom dosyasının içindeki update_rom komutunu kullanarak kuramaz mıyım? TWRP yok telefonda.

Deniz D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
4
Ben 13.0.5'teyim. İlk kez kilit açıp kurdum. Şimdi 13.0.6'yı kurmak için rom dosyasının içindeki update_rom komutunu kullanarak kuramaz mıyım? TWRP yok telefonda.
yok hocam bende şimdi twrp kurup kurdum bekliyorum bitmesini

Üst Alt