MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
MIUI 13.0.5 te ayarlardan bellek uzantısını devre dışı bıraktım. Akıcılık hissedilir seviyede arttı.

Tema storeden de MİUİ12.5 fontunu yükledim. Güzel gayet güzel.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Yeni sürüm 22.8.25 linki ve değişiklikleri ilk sayfaya eklenmiştir.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Ben şu an resimdeki romdayım. Aldığımdan beri hiç değiştirmedim. Ota'dan güncellemede gelmiyor zaten. Cihaza twrp yükledim. Şimdi stabil miui13 tabanlı rom arıyorum twrp ile yükleyeceğim. Ama brick olayından korkuyorum. Yüklediğim twrp hangisi bilmiyorum. Twrp açılış ekranında k30s ultra yazıyor. Umarım doğrudur. Şimdi custom roma geçsem sorun yaşar mıyım acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-27-18-02-36-484_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-08-27-18-02-36-484_com.android.settings.jpg
    245,6 KB · Görüntüleme: 8

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ben şu an resimdeki romdayım. Aldığımdan beri hiç değiştirmedim. Ota'dan güncellemede gelmiyor zaten. Cihaza twrp yükledim. Şimdi stabil miui13 tabanlı rom arıyorum twrp ile yükleyeceğim. Ama brick olayından korkuyorum. Yüklediğim twrp hangisi bilmiyorum. Twrp açılış ekranında k30s ultra yazıyor. Umarım doğrudur. Şimdi custom roma geçsem sorun yaşar mıyım acaba?
K30S Ultra bizim cihazın bir diğer adı. Brick olmaz korkmayın, ancak rom geçişlerinde, bazen twrp dahili depolamayı 0 olarak gösteriyor, o yüzden işlemlere başlamadan önce yedek alın, çünkü dediğim gibi olursa dahili hafızayı görmek için sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz. Sıfırlama işlemlerini her zaman twrp üzerinden yapmanız lazım, böyle yaparsanız bir şey olmaz.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
K30S Ultra bizim cihazın bir diğer adı. Brick olmaz korkmayın, ancak rom geçişlerinde, bazen twrp dahili depolamayı 0 olarak gösteriyor, o yüzden işlemlere başlamadan önce yedek alın, çünkü dediğim gibi olursa dahili hafızayı görmek için sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz. Sıfırlama işlemlerini her zaman twrp üzerinden yapmanız lazım, böyle yaparsanız bir şey olmaz.
Peki hocam bu cihazlarda imei uçma işi var mı? Bi de önereceğiniz miui tabanlı bir rom var mı? Ben OneOs romu çok seviyorum ama sanırım onlarda artık projeyi bitirdi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Peki hocam bu cihazlarda imei uçma işi var mı? Bi de önereceğiniz miui tabanlı bir rom var mı? Ben OneOs romu çok seviyorum ama sanırım onlarda artık projeyi bitirdi
SD işlemcili cihazlarda imei silinemesi için cihaz ayarları içinden fabrika verilerini sıfırla demeniz lazım, onu demezseniz imei gitmez. Örnek konu burada Rom önerisi isterseniz XiaomiEu 12.5.8 sürümü tavsiye ederim ben, OneOs güzeldi devam etseydi.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
SD işlemcili cihazlarda imei silinemesi için cihaz ayarları içinden fabrika verilerini sıfırla demeniz lazım, onu demezseniz imei gitmez. Örnek konu burada Rom önerisi isterseniz XiaomiEu 12.5.8 sürümü tavsiye ederim ben, OneOs güzeldi devam etseydi.
Bizim cihazda modem işlemciden ayrı olduğu için cihaz içinden fabrika verilerine sıfırla deseniz bile imei silinmez hocam bilginiz olsun :)

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Bizim cihazda modem işlemciden ayrı olduğu için cihaz içinden fabrika verilerine sıfırla deseniz bile imei silinmez hocam bilginiz olsun :)
belki hiç kullanmicam ama güzel bilgi teşekkürler

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
13.0.5 üzerine sıfırlamadan güncellenemiyor mu ?
Yedek alıp güncellemeyi deneyin hocam. Açılmaz ise format data yapmanız lazım. Ama bence kuracaksanız direk 0 dan kurmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt