MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Stabil olanı yükledim.Fakat trwp hiçbir dosyayı görmüyor. MAgisk yüklenmiyor bu yüzden. Swift backup kullanamıyorum magisk olmadan.Sinir oldum akşam akşam :(
telefonun şifresini kaldırıp twrp ye girmeyi dener misiniz bir?

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
Stabil olanı yükledim.Fakat trwp hiçbir dosyayı görmüyor. MAgisk yüklenmiyor bu yüzden. Swift backup kullanamıyorum magisk olmadan.Sinir oldum akşam akşam :(
Rom zip dosyası içinden Boot.img dosyaaini çıkarıp telefon belleğine atın.

Magisk APK uygulamasını telefona yükleyin.

Magisk'i açıp yükle tuşuna basın.

Boot.img dosyasini vbmeta seçeneğini de işaretleyerek seçin. Download klasörüne. Patched boot.img dosyası oluşturacak. O dosyası bilgisayara alın.

Cihazı fastboota geçirin. Fastboot Boot komutunu yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp patched boot.img dosyasini dos ekranına sürükleyip enter tuşuna basın.

Cihaz açılınca, magisk'e girip tekrar önerilen kurulumu yapın twrp olmadan root ve magisk hayırlı olsun.

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Büyük ihtimal kullandığınız twrp android 12 ile uyumlu değil. formuda yaşadığınız durumu çözen twrpler paylaşılmıştı onlardan birini yüklerseniz sorun ortadan kalkar.

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Teşekkür ederim ilginiz için. Trwp hiçbirşeyi görmüyordu. ADBFASTTBOOTTOOL üzerinden trwp yi güncelledim ve düzeldi. Benim gibi android 12 yükledikten sonra aynı hatayı alan arkadaşlar adbfastboottool üzerinden trwp güncellemesi yapabilirler.

can_soylu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi M10T Pro
Konular
9
13.0.5.0 stable romunu kurdum kamera falan çalışmıyor muhabbeti çok olmuş bende normal çalışıyor romun belli sorunları var mı beta mı iyi bu mu çok anlamıyorum yardımcı olur musunuz

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
13.0.5.0 stable romunu kurdum kamera falan çalışmıyor muhabbeti çok olmuş bende normal çalışıyor romun belli sorunları var mı beta mı iyi bu mu çok anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Benim tek fark ettiğim biraz fazla ısınıyor telefon. Onun dışında aman aman bir fark görmedim.

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Allah onlarin belasini versin onlarin miui 13 nünde. Bir firma ancak bu kadar güncelleme ile bir telefonu bu kadar berbat yapabilir. Eski sürüme geri dönsem herşey siliniyor dönmesem telefonu o kadar mahvettiler ki telefondan soğudum. O nedenle gece gündüz beddua ediyorum bu mal firmaya.

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
bi güncelleme gelmedi gitti.. 13.0.4 daha iyiydi. 13.0.5 de statusbarda takılmalar oluyor. betaya da geçmek istemiyorum yeni statusbarı sevmediğim için. betada yana kaydırmalı statusbar var değil mi değiştirmediler yeni sürümlerde?

foe44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 5
Konular
1
İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok.
Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam kurulacak eu.rom ile beraber hangi recovery geliyor? Twrpli mi gelir, yoksa cihazın eski recoverysi mi kalır? Ayrıca TWRP kurmalı mıyım?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok.
Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam kurulacak eu.rom ile beraber hangi recovery geliyor? Twrpli mi gelir, yoksa cihazın eski recoverysi mi kalır? Ayrıca TWRP kurmalı mıyım?
Son betalar artık twrp üzerinden yükleniyor. Stabil kuracaksınız dediğiniz komut dosyasi ile yükleyeceksiniz. Bu rom da twrp yüklemez, hangi twrp varsa o kalır.

Üst Alt