çıkan ilk global romu yükledim sonuç yine aynı kamera durduruldu hatası alıyorum ve resim çekmiyor malesef..Eyvallah ben de rom deneyeceğim..
paylaştığınız ilk global romu yüklediğimde yine kamera hatası aldım malesef, demek istediğim farklı romları mı deneyeyeyim işin içinden çıkamadım malesef, farklı farklı romları yükleyip kameranın düzgün çalıştığı rom'u mu bulacağım şimdi? sizin kadar uzman olmadığımdan sorularım size yabancı daha doğrusu basit gelmesin?Baktığımda ilk çıkış romu Global rom olarak bu görünüyor. Bu romu fastboot üzerinden ister yükleyin, isterseniz romun içinden persist dosyasını alın twrp üzerinden yükleyin. Fastboot üzerinden yükleyeceğiniz için sürüm düşürmede sorun olmaz. Bu persist işe yaramazsa farklı romlardan da persist dosyalarını denemeniz gerekecek. Farklı bir rom yüklediğinizde kamera yada parmak izi çalışmazsa, çalışan persist' i twrp üzerinden mevcut roma yüklerseniz düzelecektir. Kısaca her şey çalışan persist bulmanıza bağlı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot tan güncelleme şeklinde yükleme tuşu da bulunuyorşimdi bir üst sürüme geçmek için fastboottan bu sürümü yükleyince herşey siliniyor mu?
o nasıl oluyor güncelleme şeklinde yükleme tuşu?fastboot tan güncelleme şeklinde yükleme tuşu da bulunuyor
ben o şekilde deneme için yaptım
bi sıkıntı olmadan güncelliyor
ancak her ihtimale karşı verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmak tercih edilir
hocam indirdiğiniz dosya içerisinde update adında bir bat uzantılı dosya olması lazımo nasıl oluyor güncelleme şeklinde yükleme tuşu?
Fastboot romu masa üstüne çıkarttığınızda, klasör içinden format data ve uptade yazan dosyalar olmalı. format data dosyasına tıklarsanız verileri silerek temiz yükleme yapar, uptade dosyasına tıklarsanız mevcut romun güncellemesini yükler. Ancak son güncellemeler artık recovery üzerinden yapılıyor. Stabil olanı kuracaksınız, haftalık beta sürümü daha stabil çalışıyor.o nasıl oluyor güncelleme şeklinde yükleme tuşu?