Teşekkür ediyorum.kafeinsiz cagri0102 ve adını unuttuğum diğer emektar arkadaşlar bölümdeki ve konudaki emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ben telefonumu bugün 5k ya satarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Aynı aktifliği mi11t kategorisinde bulamayacağımı biliyorum. Mi10t kategorisi sayenizde diğer kategorilere göre daha aktif bilginiz olsun
Hayırlı olsun. Güneş ışığında gerçekten amoled arıyor insan ama dolar buralardayken yarı yarıya ekran maliyetini düşünmek görmezden gelmeyi sağlıyorkafeinsiz cagri0102 ve adını unuttuğum diğer emektar arkadaşlar bölümdeki ve konudaki emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ben telefonumu bugün 5k ya satarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Aynı aktifliği mi11t kategorisinde bulamayacağımı biliyorum. Mi10t kategorisi sayenizde diğer kategorilere göre daha aktif bilginiz olsun
Yeni cihazınız hayırlı olsun hocam. Güzel ekrana sahip güzel bir cihaz. 10t zamanının fiyat performans cihazı olduğu için insanlar baya tercih etti ve haliyle o yüzden biraz daha aktif.kafeinsiz cagri0102 ve adını unuttuğum diğer emektar arkadaşlar bölümdeki ve konudaki emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ben telefonumu bugün 5k ya satarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Aynı aktifliği mi11t kategorisinde bulamayacağımı biliyorum. Mi10t kategorisi sayenizde diğer kategorilere göre daha aktif bilginiz olsun
o modül ile ois düzgün çalışmıyor maalesefkameradan atmalar için eliterom un telegram kanalında bir magisk modülü var onu yükledim sorun düzeldi şuan kamera çalışıyor. rom da fena değil gibi akıcılık şarj tutma olarak üzmedi 22,07.13 haftalık rom için konuşuyorum
Persist yüklemeniz gerekmekte. İlk aldığınızda üzerinde olan romu fastboot üzerinden yüklerseniz düzelecektir. Yada o romun içinde persist dosyasını alıp recovery üzerinden yüklerseniz sorununuz çözülür.merhaba mi1p t pro cihazım kameraya bağlanmıyor hiçbirşekilde. 12,5 güncellem yaptım. 10 sn düzeldi sonra tekrar başladı problem mui 13.0.4 sürümünü yükledim hiçbirşekilde kamera açılmıyor. ne yapılması gerekiyor. Nasıl bir çözümü var