Çözüldü KVK Diye Aldım DELTA Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanbiski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone 7Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.5.14.0
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
GittiGidiyor cepport üzerinden aldığım Redmi S2 3/32 Kvk garantili aldığım cihaz garanti sorgulama sonucunda Delta garantili olduğunu öğrendim. Bu yanlışın bir an önce düzeltilmesini istiyorum sayın cepport yetkilileri. Gereğinin yapılmasını arz ederim

## Evet beyler sorun çözülmüştür. CEPPORT ve MİUİ TÜRKİYE yetkililerinden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim

Son düzenleme:

murats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat murat
Cihazım
MİMİX2
Konular
0
kaç aydır aldım mimix2 yi cepporttan bu gün kvk linkinden baktım hala gözükmüyor. karışıklık fln yok bence. bariz suistimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

henryerdem gokhanbiski

Arkadaşlar dün gece foruma bakamadım kusura bakmayın mesajlarınızı yeni görüyorum. HiddeNKinG dün akşam konuyu görünce iletişime geçip konuyu görüşmüş, gümrükten ürünler çekilirken bir karışıklık olmuş. Ben de biraz önce görüştüm ve anlattılar ama ne olduğunu açıkçası anlamadım, çok teknik terimler kullandılar :) Bugün gün içerisinde hatalı girilen ürünlerin KVK sisteminde görüneceğini, bir hafta içerisinde de Delta sisteminden kaldırılacağını belirttiler. Elimde IMEI olmadığı için ben kontrol edemiyorum ama KVK'ya işlenip işlenmediğini adresinden bir kontrol edip bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Eğer işlenmezse tekrar iletişime geçip işlenmesini sağlayalım.

Evo konusunda ise daha önce pek çok defa açıklama yapılmıştı. Uzun uzun tekrar yazmak gereksiz olacak ama özetle Cepport tarafından ithal edilen telefonların her hangi bir şekilde Evo'ya gitmesi pek çok farklı sebepten dolayı mümkün değil. Cepport tarafından satılan KVK'lı ürünler KVK'da onarım görüyor.

cepport paketi açıp içine kvk etiketi koyup tekrar paketliyor olabilir mi ? benim telefon neden hala gözükmüyor kvk da.

Arkadaslar sakin olun cantara hocamin da dedigi gibi bir sorun yok bende mi 6 mi cepporttan aldim Kvk li olarak. Ama bir baktim ki Kvk da kayit yok deltada kayit var. Durumu anlattim boyle boyle diye. Karisiklik oldugu belirtildi. Ve durum duzeltildi. Su anda ayni cihaz Kvk kayitli olarak gorunuyor. Ve emin olun cepporttan aldiysaniz sorununuz cozulur dert etmeyin cihazinizin keyfini surun. Saygilar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorunu kime ilettiniz ? ben cepportu arayıp konuşmuştum epey uzun bir süre önce.ilerde yansır dediler ama hala aynı,kvk da gözükmüyor.

Son düzenleme:
Oyla:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Cepportun teknik servis isini birakip sadece ithalatci kalmasına sevinmiştim. Ama yine cepporttan beklenenhareketler devam ediyorlar. Musteri hizmetlerine zorla baglanirsiniz, sizinle laf oyunu yapmayı muthis bir sekilde basarirlar. Bunun tesadüf olmayacagini dusunuyorum. Fark eden insanlarinki duzeltilecektir. Fark etmeyenler deltadan devam. Nasil olsa herkesin telefonu garantilik duruma gelmiyor ve kontrol etmiyorlar. Yeni olan bir sey olda hatadır derim fakat 2 aydir aynı sorunlar devam ediyor. Kvk diye fazla parayi ver delta garantili çıksın. Bu gibi sahtekarlara goz yumanlarda suc bunlar surekli olarak islerini devam ettiriyorlar kimse caydirici bir ceza vermedikçe

Oyla:

murats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat murat
Cihazım
MİMİX2
Konular
0
Cepportun teknik servis isini birakip sadece ithalatci kalmasına sevinmiştim. Ama yine cepporttan beklenenhareketler devam ediyorlar. Musteri hizmetlerine zorla baglanirsiniz, sizinle laf oyunu yapmayı muthis bir sekilde basarirlar. Bunun tesadüf olmayacagini dusunuyorum. Fark eden insanlarinki duzeltilecektir. Fark etmeyenler deltadan devam. Nasil olsa herkesin telefonu garantilik duruma gelmiyor ve kontrol etmiyorlar. Yeni olan bir sey olda hatadır derim fakat 2 aydir aynı sorunlar devam ediyor. Kvk diye fazla parayi ver delta garantili çıksın. Bu gibi sahtekarlara goz yumanlarda suc bunlar surekli olarak islerini devam ettiriyorlar kimse caydirici bir ceza vermedikçe

katılmamak elde değil bu tespite

Oyla:

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
kaç aydır aldım mimix2 yi cepporttan bu gün kvk linkinden baktım hala gözükmüyor. karışıklık fln yok bence. bariz suistimal

cepport paketi açıp içine kvk etiketi koyup tekrar paketliyor olabilir mi ? benim telefon neden hala gözükmüyor kvk da.

sorunu kime ilettiniz ? ben cepportu arayıp konuşmuştum epey uzun bir süre önce.ilerde yansır dediler ama hala aynı,kvk da gözükmüyor.
Sorunu yine burda forumda yazdim zamanla gorunecegi ve kutuda kvk belgesi varsa sorun olmayacagi soylendi
Daha sonralari
Bu linkten sorgulattim ve sorun duzelmis olarak gordum. Bu duzelme islemi de yanlis hatirlamiyorsam biraz zaman aldi 2 3 ay arasi filandi galiba...

Oyla:

murats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat murat
Cihazım
MİMİX2
Konular
0
foruma yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim şimdi gözüküyor.
Sorunu yine burda forumda yazdim zamanla gorunecegi ve kutuda kvk belgesi varsa sorun olmayacagi soylendi
Daha sonralari
Bu linkten sorgulattim ve sorun duzelmis olarak gordum. Bu duzelme islemi de yanlis hatirlamiyorsam biraz zaman aldi 2 3 ay arasi filandi galiba...

ilginç bir şekilde foruma yazdığım ilk anda gözükmeyen garanti bir buçuk saat sonra kvk sitesinde görünür hale geldi. sanırım cepport burdan takip edip şikayet edenlerin garantisini gözükür hale getiriyor. başka bir açıklama bulamadım

Oyla:

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
foruma yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim şimdi gözüküyor.

ilginç bir şekilde foruma yazdığım ilk anda gözükmeyen garanti bir buçuk saat sonra kvk sitesinde görünür hale geldi. sanırım cepport burdan takip edip şikayet edenlerin garantisini gözükür hale getiriyor. başka bir açıklama bulamadım
Kucuk sorunlar cozuluyor arkadaslar takilmayin aksaklik vs filan olsada( ki her ticarette olur) cepport isini gayet iyi yapiyor. Cihazlarimizin keyfini cikartmaya devamm :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
gokhanbiski hocam cihazınızın KVK sistemine kaydının gerçekleştiği bildirildi bir kontrol eder misiniz?

murats hocam aylar önce aldığınız cihazın imei'sini ve belgelerini bir saat içinde bulup işletmek pek mümkün değil gibi geliyor... Acaba siz yanlış kontrol etmiş olabilir misiniz? KVK'nın bir de kendi ithal ettiği cihazların sorgulandığı bir bölüm var, acaba oraya mı girdiniz IMEI'yi?

asim03 cihazını cepporttan KVK garantili alarak cihazı KVK servisi tarafından kabul edilmeyen tek bir kullanıcımız bile olmadı şimdiye kadar... Satılan binlerce cihaz içinde tek mağduriyet olmaması yazdıklarınızı geçersiz kılıyor zannediyorum...

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Kvk garantili cihaz alan arkadaşların cihazlarını çok dikkatli kullanmalarını tavsiye ederim. Kvk servisine göndermeniz durumunda onlarda EVOFONE firmasına gönderiyorlar, EVOFONE da %98 oranında kullanıcı hatası diyerek insanları mağdur ediyor. Tavsiyem şu ki Delta Servis garantili telefonlar alabilirsiniz, İlgi ve alakaları çok iyi sözde distribütör den daha iyi hizmet veriyorlar. Delta Servis forumumuzun kurumsal üyesi olduğu için buradan da gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar. F/p ürünleri ülkemizde artık kalmadı, kalan tek f/p ise şuan Cepport, Migros gibi firmalar oldu. EVOFONE pişmanlıktır fahiş fiyatlar bunları bitirir inşaallah. Xiaomi sevdalılarını yolunacak kaz gibi görenler inşaallah fırsat bulamazlar.

Oyla:

murats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat murat
Cihazım
MİMİX2
Konular
0
gokhanbiski hocam cihazınızın KVK sistemine kaydının gerçekleştiği bildirildi bir kontrol eder misiniz?

murats hocam aylar önce aldığınız cihazın imei'sini ve belgelerini bir saat içinde bulup işletmek pek mümkün değil gibi geliyor... Acaba siz yanlış kontrol etmiş olabilir misiniz? KVK'nın bir de kendi ithal ettiği cihazların sorgulandığı bir bölüm var, acaba oraya mı girdiniz IMEI'yi?

asim03 cihazını cepporttan KVK garantili alarak cihazı KVK servisi tarafından kabul edilmeyen tek bir kullanıcımız bile olmadı şimdiye kadar... Satılan binlerce cihaz içinde tek mağduriyet olmaması yazdıklarınızı geçersiz kılıyor zannediyorum...

Burdan paylaşılan linkten kontrol etmiştim. cihazınız bulunamadı 0 gibi bir ibare çıkmıştı. cepportu aradım buraya yazdıktan sonra , imei nosunu verdim baktılar görünüyor dediler inanamayıp bidaha bende baktım görünüyordu gerçekten. durum bu efenim :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Burdan paylaşılan linkten kontrol etmiştim. cihazınız bulunamadı 0 gibi bir ibare çıkmıştı. cepportu aradım buraya yazdıktan sonra , imei nosunu verdim baktılar görünüyor dediler inanamayıp bidaha bende baktım görünüyordu gerçekten. durum bu efenim :)

Önemli olan görünmesi hocam, sıkıntı çözüldüğüne göre; geçmiş olsun :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt