Çözüldü KVK Diye Aldım DELTA Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanbiski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone 7Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.5.14.0
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
GittiGidiyor cepport üzerinden aldığım Redmi S2 3/32 Kvk garantili aldığım cihaz garanti sorgulama sonucunda Delta garantili olduğunu öğrendim. Bu yanlışın bir an önce düzeltilmesini istiyorum sayın cepport yetkilileri. Gereğinin yapılmasını arz ederim

## Evet beyler sorun çözülmüştür. CEPPORT ve MİUİ TÜRKİYE yetkililerinden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim

Son düzenleme:

akin28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
4
benim note 4x hem delta hem de KVK garantili gözüküyor

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
benim note 4x hem delta hem de KVK garantili gözüküyor
Valla hocam cepporttan mi8 alma arefesindeydim ancak bu konuyu gördüm direk askıya aldım artık. Daha önce de bu tarz konular açıldı ancak cantara hocam cepportun sattığı kesin kvk garantili diğer satıcıların kvk diye sattığı cihazlarda bu tarz sıkıntılar var diye açıklama yapmıştı. Eee ne oldu şimdi? Sonuçta cantara hocam cepport çalışanı değil eyvallah ama bi açıklama daha beklemek hakkımız herhalde şu anda.

Oyla:

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Valla hocam cepporttan mi8 alma arefesindeydim ancak bu konuyu gördüm direk askıya aldım artık. Daha önce de bu tarz konular açıldı ancak cantara hocam cepportun sattığı kesin kvk garantili diğer satıcıların kvk diye sattığı cihazlarda bu tarz sıkıntılar var diye açıklama yapmıştı. Eee ne oldu şimdi? Sonuçta cantara hocam cepport çalışanı değil eyvallah ama bi açıklama daha beklemek hakkımız herhalde şu anda.

KVKdan telefon ile yarım yamalak ulaşabildiğim bilgiye göre KVK'da çoğu parçanın orijinali ya da muadili yokmuş Xiaomi için sanırım. Onlar da Evofone ile anlaşma mı ne öyle bi durum varmış onlara yönlendiriyorlarmış. Aslında bence iyi bir durum çünkü diğer türlü sorun hiç çözülemeyecek parça olmadığı için bence vardır yasal bir dayanakları ama tabii ürünü alırken söylenen ile sonradan olan duruma alışmak zor oluyor ;(

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Hocam merhaba, cepport sahibi Burak beye durumu ilettim gümrükte tag numaraları karıştığı için bir sorun varmış şuan önümüzdeki haftaya kadar sistem düzelmiş olur dedi. Siz herhangi bir sorun olması halinde cihazı KVKya göndereceksiniz bu konuda bir sıkıntı yok, ayrıca cepportun satmış olduğu cihaz KVK garantildir ve Evo garantiye gönderilmez bu konuda emin olabilirsiniz. Evo sadece kendi sattığı mal yada başkalarına Evo tarafından satılmış ve onlar tarafından müşteriye satılmış ürünler için böyle bir düzen yapıyor bence etik bir durumda değil. Çakma KVK garantisi gibi

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Hocam kimse yanlış anlamasın ama Xiaomi cihazlarıyla harika ama Türkiye ye girip kendisi hizmet vermedikten sonra birdaha asla Şayomi mayomi hayal almam abi bunedir ya rezalet! Nezaman orijinal mi shoplar orijinal kendi servis noktaları açılırsa oda emin olursam alırım yoksa bedava verseler almamki 3bin kusur verdik yok global değil yok bilmem ne savunacak biryeri kalmadi bu işin

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam kimse yanlış anlamasın ama Xiaomi cihazlarıyla harika ama Türkiye ye girip kendisi hizmet vermedikten sonra birdaha asla Şayomi mayomi hayal almam abi bunedir ya rezalet! Nezaman orijinal mi shoplar orijinal kendi servis noktaları açılırsa oda emin olursam alırım yoksa bedava verseler almamki 3bin kusur verdik yok global değil yok bilmem ne savunacak biryeri kalmadi bu işin
Dediğin unsurlar bir araya gelince de, 3 bin küsüra o telefon alınamıyor ve dolayısı ile kimsenin gözü Şayomi Mayomi görmüyor... Uygun fiyata bir çok donanım ve faydası olan telefon olduğu için satılıyor bu telefon... Yoksa, çoğu insan neden böyle bir tercih yapsın? :S

Genel anlamda, seninle aynı düşüncedeyim orası ayrı tabi. wasntme~~

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Dediğin unsurlar bir araya gelince de, 3 bin küsüra o telefon alınamıyor ve dolayısı ile kimsenin gözü Şayomi Mayomi görmüyor... Uygun fiyata bir çok donanım ve faydası olan telefon olduğu için satılıyor bu telefon... Yoksa, çoğu insan neden böyle bir tercih yapsın? :S

Genel anlamda, seninle aynı düşüncedeyim orası ayrı tabi. wasntme~~

Katılıyorum, şuan ülkemizde satılan cihazlar arasında halal f/p oranına sahip diye düşünüyorum

Oyla:

murats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat murat
Cihazım
MİMİX2
Konular
0
cepport kvk diye insanları kandırıyor , kvk dan sorgUladım cihazınız bulunamadı diyor. kvk neden ses çıkarmıyor bu istismara ? danışıklı döğüş olabilir mi ?neden isminin kullanılmasına izin veriyor

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
henryerdem gokhanbiski

Arkadaşlar dün gece foruma bakamadım kusura bakmayın mesajlarınızı yeni görüyorum. HiddeNKinG dün akşam konuyu görünce iletişime geçip konuyu görüşmüş, gümrükten ürünler çekilirken bir karışıklık olmuş. Ben de biraz önce görüştüm ve anlattılar ama ne olduğunu açıkçası anlamadım, çok teknik terimler kullandılar :) Bugün gün içerisinde hatalı girilen ürünlerin KVK sisteminde görüneceğini, bir hafta içerisinde de Delta sisteminden kaldırılacağını belirttiler. Elimde IMEI olmadığı için ben kontrol edemiyorum ama KVK'ya işlenip işlenmediğini adresinden bir kontrol edip bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Eğer işlenmezse tekrar iletişime geçip işlenmesini sağlayalım.

Evo konusunda ise daha önce pek çok defa açıklama yapılmıştı. Uzun uzun tekrar yazmak gereksiz olacak ama özetle Cepport tarafından ithal edilen telefonların her hangi bir şekilde Evo'ya gitmesi pek çok farklı sebepten dolayı mümkün değil. Cepport tarafından satılan KVK'lı ürünler KVK'da onarım görüyor.

Oyla:

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Arkadaslar sakin olun cantara hocamin da dedigi gibi bir sorun yok bende mi 6 mi cepporttan aldim Kvk li olarak. Ama bir baktim ki Kvk da kayit yok deltada kayit var. Durumu anlattim boyle boyle diye. Karisiklik oldugu belirtildi. Ve durum duzeltildi. Su anda ayni cihaz Kvk kayitli olarak gorunuyor. Ve emin olun cepporttan aldiysaniz sorununuz cozulur dert etmeyin cihazinizin keyfini surun. Saygilar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt