Çözüldü KVK Diye Aldım DELTA Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanbiski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone 7Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.5.14.0
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
GittiGidiyor cepport üzerinden aldığım Redmi S2 3/32 Kvk garantili aldığım cihaz garanti sorgulama sonucunda Delta garantili olduğunu öğrendim. Bu yanlışın bir an önce düzeltilmesini istiyorum sayın cepport yetkilileri. Gereğinin yapılmasını arz ederim

## Evet beyler sorun çözülmüştür. CEPPORT ve MİUİ TÜRKİYE yetkililerinden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim

Son düzenleme:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
GittiGidiyor cepport üzerinden aldığım Redmi S2 3/32 Kvk garantili aldığım cihaz garanti sorgulama sonucunda Delta garantili olduğunu öğrendim. Bu yanlışın bir an önce düzeltilmesini istiyorum sayın cepport yetkilileri. Gereğinin yapılmasını arz ederim
Gerçekten KVK olanlarda evo çıkıyor zaten. KVK'ye yolluyorsun onlar evo'ya yolluyor. Enteresan işler oluyor anliyacagin. KVK diye fiyat artıyor yalnız!
cantara hocam yardımcı olur belki

Oyla:

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2

Konuyu araştırıyordum ki bu isteye denk geldim. Ben de hepsiburada'dan birkaç ay önce KVK garantili şeklinde aldım bana öyle bildirdiler ama cihazım 2 haftadır serviste dün öğrendim ki EVOFONE adında bir firmaya göndermiş KVK telefonumu! KVK'ya sordum Evofone için Xiaomi Türkiye distribütörü olduklarından dolayı KVK bünyesinde çözülemeyen cihazları Evofone ile anlaşmaları olduğu için Evofone'un baktığını söylediler

Şimdi Evofone için çok olumsuz yorum var ama distribütör olmuşlar sanırım yakında mağaza da açmışlar şimdi sevinmeli miyim yoksa cihazı geri mi isteyeyim napmalıyım arkadaşlar?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bir de kvk' dan sorgulatın hocam. Bazen aynı IMEI her iki servisin sisteminde de görülebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha evvel aynı durum söz konusu olmuş ve yine yanlış hatırlamıyorsam cantara hocam bu durumun Cepport tarafından düzeltildiğini söylemişti.

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7

Ben de cepport'tan KVK garantili almıştım. Telefonum Redmi S2. Sizin konuyu görünce merak ettim, bir bakıyım dedim. Ve sonuç, KVK garantili almama rağmen benimki de Delta garantili.

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Böyle şeyler bizim memlekette olur zaten arkadaşın dedıgı gıbı KVK için ne diye fazla para verildi ozaman madem çözemeyeceksin niye garanti veriyorsun ozaman insanlar gider evo veya delta garantili alır bırazdaha uyguna cıvıtılacagı belliydi bu işin eeee burası türkiye burda herşey mümkün

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Yani telefondan yana bir sıkıntım yok öyle ama bıktım bu telefondan. İlk alıcağım zaman farklı bir siteden sipariş ettim, Note 4X yolladılar. Onu iade ettim, paranın geri hesaba gelmesini bekle derken 2 hafta oldu. Sonra buradan cepport'u görüp buradan alalım dedim, fiyatı biraz daha yüksek olan kırılmaz camlı olanı aldım, kırılmaz camsız geldi. Sağlık olsun dedik, buradan bir telefoncudan aldık kırılmaz ekran taktık. Yine de daha sonra buradan cepport'taki arkadaşlar yardımcı olup gönderdiler kırılmaz ekranı. Hakkını yemiyelim. Ama bir de şimdi bu. Telefondan sıkıldım valla.

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Buradan garantiyi sorgulamayı deneyin aşağıda garanti sorgulamak için tıklayın yazıyor bende böyle gözükmüştü

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Buradan garantiyi sorgulamayı deneyin aşağıda garanti sorgulamak için tıklayın yazıyor bende böyle gözükmüştü
Hocam değişen bisey yok. Kvk olsada adamlar evo'ya falan gönderiyor telefonu. Mazarette onlar uzman xiaomi ekibi. Senin anlayacağın kvk xiaomi cihazların tamirini yapmıyor. Yani kvk diye fazla para vermenin mantığı yok.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt