Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 94K

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hagi roma karar verdiniz hocam
hocam hos deneyesim kalmadı charlie debloat kurdum, miuini gözünü seveyim valla hostan kat kat iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi böyle diyorum yarın değiştiririm falan belli olmaz haha--

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
yahu bu romda çok enteresan bir şey var. reels kaydırıyorum her şey normal, bazı reelslara geçince birden ekran parlaklığı fulleniyor, onu geçince geri eski haline geliyor, parlaklık barını oynatmadan yapıyor bunu ve ben kaydırınca barı etkilemiyor da. ilk kez böyle bir şey gördüm yaşayan veya neden olabilir bilen var mı ?

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
yahu bu romda çok enteresan bir şey var. reels kaydırıyorum her şey normal, bazı reelslara geçince birden ekran parlaklığı fulleniyor, onu geçince geri eski haline geliyor, parlaklık barını oynatmadan yapıyor bunu ve ben kaydırınca barı etkilemiyor da. ilk kez böyle bir şey gördüm yaşayan veya neden olabilir bilen var mı ?
Güneş altına geç oxaman gör:) yukarıda yazmistm hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Charlios debload da ekran kilit açılırken ekran karanlık kalıyor yani parlaklık sonda fakat açık değil gibi oluyor. Kapkaranlık, bug sanırım, bir kaç kez aç kapat yapınca ekran kilidini öyle ekran full parlaklıkta oluyor.
Burda;:)

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Arkadaşlar ben gene rahat duramadım haha-- ya bunu denemişmiydim derken istediğim romu buldum sanırım (umarım bu son olur giggle~~).
Son olarak bunuda paylaşayım denemesi size kalmış animasyonlar falan akıcı denemeye değer.

HyperAiter_Sweet_Port_OS1.0.3 A13.

Üst Alt