Arkadaşlar 2 günlük rom değiştirme serüveninin sonuna geldim sanırım. HyperOS olarak inatla birçok rom denedim. Fakat çoğunda kasma olması veya özelleştirme gibi (status bar, bildirim paneli gb.) menülerin olmaması nedeniyle çok birşey bulamadım. HyperOS olarak 2 rom önericem isteyenler deneyebilir.
1.si HyperOS OS
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
| Android 13 olarak denediğim TW romdan portlanmış son derece akıcıydı fakat benim gibi özelleştirmeleri çok seven arkadaşlara yetersiz gelecek stock hyperOSa çok yakın bir romdu. Kesinlikle takılma ve kasmaya rastlamadım (Yenileme hızını 1 hz olarak test ettim).Denemek isteyenler için linkini bırakıyorum
2.si ise benim çok beğendiğim ve kullanmaya başladığım bol özelleştirmeli son derece akıcı olan
a_king hocamında bahsettiği HyperOS 1.0.6 - PORT | Android 13 NextOS romu oldu. Neredeyse her türlü ayar mevcut romda kesinlikle denenmesi gerektiğini düşünüyorum.
HyperOS olarak 20 veya 25 rom denedim çoğu stabil değil kendi adıma beğendiğim romlar bunlar. Tabi kısa süreli bakma şansım oldu şarj konusunda ne olur bilemiyorum bir kaç gün kullanmak gerek. İyi denemeler