Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 94K

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
ben de şuan 5k miui 14.0.6 dayım, restrix kernel cikti yeni onunla kullanıyorum akıcı gidiyor suanlik pil kullanımi da iyi gibi

pil kullanımı nasıl hocam * ve de ksu lumudur kernel ? kerneli önerir misiniz ve varsa link lütfen

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
pil kullanımı nasıl hocam * ve de ksu lumudur kernel ? kerneli önerir misiniz ve varsa link lütfen
hocam rom oturmadan değiştirdim nextos geçtim pil kullanımını test etmedim ama iyidir strix zaten iyi bir kerneldi restrixte daha çok geliştirmeye çalışmışlar ksu next destekli kerneli tavsiye ederim deneyebilirsiniz ama aosp desteği yok miui 11-13 ve 14-15 varyantı var miui kaçta iseniz ona göre upload edeyim

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
hocam rom oturmadan değiştirdim nextos geçtim pil kullanımını test etmedim ama iyidir strix zaten iyi bir kerneldi restrixte daha çok geliştirmeye çalışmışlar ksu next destekli kerneli tavsiye ederim deneyebilirsiniz ama aosp desteği yok miui 11-13 ve 14-15 varyantı var miui kaçta iseniz ona göre upload edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam:) 1 önceki sayfada verilen nexos mu hocam memnun musunuz peki 5kdan daha hızlı midir? Mesela

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-06-18-26-06-185_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-05-06-18-26-06-185_com.android.settings.jpg
    270,8 KB · Görüntüleme: 3

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam:) 1 önceki sayfada verilen nexos mu hocam memnun musunuz peki 5kdan daha hızlı midir? Mesela
evet hocam bir onceki sayfadaki nextos. uygulama açılışları vs iyi 5kdan ve çoğu miuiden daha hızlı rom stabil ama bazen kaydırırken lag oluyor mesela telegram whatsapp gibi uygulamalarda. kullandıkça düzelir belki.

bu hangi rom hocam ssteki?

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
evet hocam bir onceki sayfadaki nextos. uygulama açılışları vs iyi 5kdan ve çoğu miuiden daha hızlı rom stabil ama bazen kaydırırken lag oluyor mesela telegram whatsapp gibi uygulamalarda. kullandıkça düzelir belki.

bu hangi rom hocam ssteki?
CharlieOs_14.0.9_Debloat_Version-001.zip hocam:)

Üst Alt