Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 94K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam romu yükledim fakat ingilizce ve çince var dil olarak. Multi dil yok sanırım romda
Hocam bir kaç gün test et bari :D Romun yorumları iyi gerçekten. Pil performansı da iyiyse denenebilir.

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Hocam bir kere kurcaladık zaten bari bunuda deneyeyim dedim bu romda türkçe dil desteği yok. :)

Nasıl türkçeleştirecez şimdi bunu?
Hocam charlios telegram kanalında dil paketi var modül olarak; onu kullandım. Recoveryden yüklenen çalışmadı. Bulamazsanız link atabilirim.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Türkçede yaptım hocam sorun yok yalnız takılmalar var yoksa tam aradığım rom. Fakat şans vericem 1 günlüğüne zaten bu girdaba girdin mi çıkamıyosun :D

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Türkçede yaptım hocam sorun yok yalnız takılmalar var yoksa tam aradığım rom. Fakat şans vericem 1 günlüğüne zaten bu girdaba girdin mi çıkamıyosun :D
Magisk modülle türkçe yaptım şimdi magisk kaldırsam dil paketi de gider mi ?

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1

Hocam megaos un son sürümleri hariç neredeyse bütün hyperoslari denedim. En hoşuma giden charlios. Next OS da ikinci sırada. NFC önemli değilse vieos 2 sürümü de güzeldi. Bir de ekran 120 Hz de kalıyordu. Birde sweeper os'un 1.0.10 eu sürümü. Uzun süre kullandığım romlar.

Bir de charlios da dikkatimi çeken bug video toolbox düzgün çalışmıyor onun için de Security_10.1.3-240913.0.1 APK ile güncelleme yapmıştım. Bilgilendirelim dedim.

O girdaba girince ne var ne yok deniyor insan😀 en ufak bug'da başka bir arayışa giriyor. Şaka Maka arşivimde 40'ın üzerinde rom var. Ki hiç beğenmeyip sildiklerim hariç.😀 Şimdi de Lucas Hocam saolsun denediğim aospları uzun süreli kullanmaya niyetlendim. Şimdi aospa bir alışayım. Onları da gezeceğim gibi duruyor. 😁

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam megaos un son sürümleri hariç neredeyse bütün hyperoslari denedim. En hoşuma giden charlios. Next OS da ikinci sırada. NFC önemli değilse vieos 2 sürümü de güzeldi. Bir de ekran 120 Hz de kalıyordu. Birde sweeper os'un 1.0.10 eu sürümü. Uzun süre kullandığım romlar.

Bir de charlios da dikkatimi çeken bug video toolbox düzgün çalışmıyor onun için de Security_10.1.3-240913.0.1 APK ile güncelleme yapmıştım. Bilgilendirelim dedim.

O girdaba girince ne var ne yok deniyor insan😀 en ufak bug'da başka bir arayışa giriyor. Şaka Maka arşivimde 40'ın üzerinde rom var. Ki hiç beğenmeyip sildiklerim hariç.😀 Şimdi de Lucas Hocam saolsun denediğim aospları uzun süreli kullanmaya niyetlendim. Şimdi aospa bir alışayım. Onları da gezeceğim gibi duruyor. 😁
Geçmiş olsun hocam bu illete düşünce bırakamıyor insan :D
Yalnız AOSP roma alışma sürecini geçersen bir daha MIUI ya da Hyper roma dönemiyorsun :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Geçmiş olsun hocam bu illete düşünce bırakamıyor insan :D
Yalnız AOSP roma alışma sürecini geçersen bir daha MIUI ya da Hyper roma dönemiyorsun :)
Misal ben şuan Hyper aiter yukledm . İnfinity gözünü seveyim demeye başladım

Üst Alt