Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 100K

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Arkadaşlar elinde 5k edition 14.0.4 rom bulunan varmı?

firan34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
firan34
Cihazım
İphone
Konular
7
Elite 14.0.3 romdayim ve rom atmayi sevmyrm, bir turlu sarji uzun giden stabil bi miui rom bulamadim,bunda da andorid sistem yuzde 45 e yakin sarj yiyor, hiçbirşey istemrm,sadece şarji uzun gitsin stabil olsun, bana bi miui rom soyleyin Allah askiniza, geceyim bi daha da rom mom işine bulaşmayim

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Elite 14.0.3 romdayim ve rom atmayi sevmyrm, bir turlu sarji uzun giden stabil bi miui rom bulamadim,bunda da andorid sistem yuzde 45 e yakin sarj yiyor, hiçbirşey istemrm,sadece şarji uzun gitsin stabil olsun, bana bi miui rom soyleyin Allah askiniza, geceyim bi daha da rom mom işine bulaşmayim
aiter 6.1 aurora kurabilirsiniz ben ksu'lu perf kernel ile kullanıyorum 2 haftaya yakın oldu bataryadan çok memnunum gayet de akıcı

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Arkadaşlar merhaba. Yine kaşıntım tuttu ve yokmu len stabil bi hyperos diye başladım denemelere. Neredeyse 15 tane rom denedim ama nafile kasma takılma olmayan hyperos rom bir türlü bulamadım. Kullanılabilecek gibi 1 2 tane olsada ne özelleştirme var ne de akıcılık dümdüz romlar. Nasıl olurda stabil bir tane hyperos rom çıkmaz anlamıyorum.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Arkadaşlar merhaba. Yine kaşıntım tuttu ve yokmu len stabil bi hyperos diye başladım denemelere. Neredeyse 15 tane rom denedim ama nafile kasma takılma olmayan hyperos rom bir türlü bulamadım. Kullanılabilecek gibi 1 2 tane olsada ne özelleştirme var ne de akıcılık dümdüz romlar. Nasıl olurda stabil bir tane hyperos rom çıkmaz anlamıyorum.
Hocam Hyper romların MIUI romdan pek de bir farkı yok zaten :) Stabil bir MIUI rom bulup keyfine bakman lazım artık :)

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
Hocam Hyper romların MIUI romdan pek de bir farkı yok zaten :) Stabil bir MIUI rom bulup keyfine bakman lazım artık :)
Bu scaett romda gün geçtikçe maykil çeksin gibi robotik hareket ediyor. Yavaş yavas

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Bu scaett romda gün geçtikçe maykil çeksin gibi robotik hareket ediyor. Yavaş yavas
Hocam scarlett o kadar sıkılmıştım ki ona dönmedim. Charlie debloated 14.0.9 geçtim zaten yağ gibi rom değişiklik olsun bari 😁

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
Son düzenleme:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Var hocam buyur scarlett den daha iyi bence bu daha da değişmem. Sıkıntısı ayarların ana menüsü ingilizce. Kernele şimdilik ellemedim hocam.

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
Var hocam buyur scarlett den daha iyi bence bu daha da değişmem. Sıkıntısı ayarların ana menüsü ingilizce. Kernele şimdilik ellemedim hocam.
İndiriyorum bende eskiden denemiştim bir güzel bir kötüydü :) teşekkür ederim iyi çalışmalar

Üst Alt