aiter 6.1 aurora kurabilirsiniz ben ksu'lu perf kernel ile kullanıyorum 2 haftaya yakın oldu bataryadan çok memnunum gayet de akıcıElite 14.0.3 romdayim ve rom atmayi sevmyrm, bir turlu sarji uzun giden stabil bi miui rom bulamadim,bunda da andorid sistem yuzde 45 e yakin sarj yiyor, hiçbirşey istemrm,sadece şarji uzun gitsin stabil olsun, bana bi miui rom soyleyin Allah askiniza, geceyim bi daha da rom mom işine bulaşmayim
Hocam Hyper romların MIUI romdan pek de bir farkı yok zatenArkadaşlar merhaba. Yine kaşıntım tuttu ve yokmu len stabil bi hyperos diye başladım denemelere. Neredeyse 15 tane rom denedim ama nafile kasma takılma olmayan hyperos rom bir türlü bulamadım. Kullanılabilecek gibi 1 2 tane olsada ne özelleştirme var ne de akıcılık dümdüz romlar. Nasıl olurda stabil bir tane hyperos rom çıkmaz anlamıyorum.
Bu scaett romda gün geçtikçe maykil çeksin gibi robotik hareket ediyor. Yavaş yavasHocam Hyper romların MIUI romdan pek de bir farkı yok zatenStabil bir MIUI rom bulup keyfine bakman lazım artık
![]()
Hocam scarlett o kadar sıkılmıştım ki ona dönmedim. Charlie debloated 14.0.9 geçtim zaten yağ gibi rom değişiklik olsun bariBu scaett romda gün geçtikçe maykil çeksin gibi robotik hareket ediyor. Yavaş yavas
Link varsa bizde gecekHocam scarlett o kadar sıkılmıştım ki ona dönmedim. Charlie debloated 14.0.9 geçtim zaten yağ gibi rom değişiklik olsun bari![]()
Buldum .Hocam scarlett o kadar sıkılmıştım ki ona dönmedim. Charlie debloated 14.0.9 geçtim zaten yağ gibi rom değişiklik olsun bari![]()
İndiriyorum bende eskiden denemiştim bir güzel bir kötüydüVar hocam buyur scarlett den daha iyi bence bu daha da değişmem. Sıkıntısı ayarların ana menüsü ingilizce. Kernele şimdilik ellemedim hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir