- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
aynen öyle hocam ben de bundayım hala daha da kalırımKurdum rom gayet güzelmiş teşekkürler hocam![]()
aynen öyle hocam ben de bundayım hala daha da kalırımKurdum rom gayet güzelmiş teşekkürler hocam![]()
En fazla bir hafta veriyorum değiştirirsin. Sen Sleepy kernel in hangi sürümünü kullanıyordunaynen öyle hocam ben de bundayım hala daha da kalırım
1 hafta az hocamEn fazla bir hafta veriyorum değiştirirsin. Sen Sleepy kernel in hangi sürümünü kullanıyordun
Hangi kerneldesin hocam tw romunda1 hafta az hocam
sleepy v18 kullaniyordum ama hocam senin onerdigin kerneller daha iyiydi ben sleepyi bırakalı çok oldu![]()
hocam perf teyim ben pil için kurdum iyi gidiyordu bu kernelde ama hosta biraz daha hızlı bitiyor gibi, sen neydesinHangi kerneldesin hocam tw romunda![]()
Tw romundayim romla gelen kerneldeyimhocam perf teyim ben pil için kurdum iyi gidiyordu bu kernelde ama hosta biraz daha hızlı bitiyor gibi, sen neydesin
iyi hocam, ben de ksu için değiştiriyorum yoksa stokta kalirdim ben deTw romundayim romla gelen kerneldeyim![]()
Restrix kernel denedin mi hocamiyi hocam, ben de ksu için değiştiriyorum yoksa stokta kalirdim ben de
onu miuide denedim hocam performansı iyiydi ama pil daha hızlı bitiyor gibi geldi bana cok uzun sure kullanmadımRestrix kernel denedin mi hocam