- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
Özet; bulaşma..
Bahsettiğin maddeleri devamlı yapan biriyim bakım konusunda sıkıntım yok yani. Dediklerini yapmaya çalışacağım çok teşekkürlerHocam kitapla olacak iş değil ki her insanın karakteristik özellikleri farklı. Okuyarak değil yaşayarak öğrenirsin bence .
Hocam özgüven kişinin kendisini tanımasıyla gelir. Neler yapıp neler yapamayacağını bilmen lazım. Ve öncelikli olarak kişisel bakımınızi yapmalısınız. (Size karşı bir yargılamada bulunuyorum. Yanlış anlamayın sakin genele konuşuyorum. Kadınlar her gün süslenip fönünü yapıp en güzel kıyafetini seçip en güzel parfümü sıkıp gelir. Ve karşısındakinin de ilgilendiğini görmek ister)
+Düzenli diş fırçalamak ( söylemeye gerek yok sanırım )
+ Güzel bir parfüm ( pahalı olmasına gerek yok 20-30 liraya piyasadaki parfümler işinizi görür özellikle kız kardeş veya kuzen varsa Avon kataloğu da vardır muhtemelen fırsat ürünlerini deneyebilirsiniz)
+Ütülü gömlek pantolon veya t-shirt
+Temiz, boyanmış veya bakımlı ayakkabı şart.
+Her gün düzenli duş, fönlü veya traş olunmuş saçlar. Lisede olduğunuz için sakal yasak diye biliyorum.
+ Spor kişiye bağlı ama getirisi çok fazla ..
Kişinin kendine olan güvenini sağlaması için bunlar şart. Tamamsak zaten geriye tek birşey kalıyor gidip konuşmak. Mesela aldığın kitabı yarın geri götür arasına da bir tane not bırak güzel bir söz olsun. Erkenden gidip alman büyük fiyasko olmuş bunu düzeltirsin. Kitabı okuyunca geri getirirsin acelesi yok dersin. İkinci bulusmanizda ilk adımı atıp parka veya kafeye davet edersin. Ve gelirken muhtemelen arkadaşımı da getiriyim diyecektir. O çağlarda olağan birşey, kabul edip gidersin.
Daha ilk aşamalarda sosyal medyadan başlayan ilişki çoğu zaman tamamına ermez. O yüzden Instagramla hiç vakit kaybetme bence.
Ve bir kadına ulaşmanın yolu başka kadınlarla yakın olmak yazmış birisi yukarıda ama bu zaten onbeşinci levelde filan olur. Sen kendi yolunu çiz. Unutma red edilsen dahi deneyim kazanırsın, rezil olmak diye birşey yok, hiç red edilmemiş erkek kimseye açılmamış olan erkektir.
Bence de çok kötü oldu bu fırsatı kaçırmam.Kitap verdikten sonra muhabbet kurmak çok kolay olurdu bence, kitabımı çay altlığı falan yapma diyip hafif dandik şakalar yapsan bile muhabbet açılırdı, dandik derken yanlış anlama, muhabbete girmek için iyidir.
Bu kitap olayı bir ders kitabı üzerinden gerçekleşti daha da isteyeceğini sanmıyorum, ama birşeyler deneyeceğim eğer şu olmayan cesaretimi toplayabilirsemÇok fenayız yahu... Bilgisayarla telefonla uğraşmaktan herkes unutmuş bu işleri. Toplu halde evde kaldık
Madem aranızda bir kitap olayı var bence buradan yürümek en mantıklısı. Pazartesi sabah gidip kendiniz için farklı bir kitap isteyin ve akşam çıkıştan önce vereceğinizi söyleyin. Çıkışta vermeyi unutun ve kitabı dışarıda bir cafede falan vermeyi teklif edin. Eğer belirttiğiniz yere gelirse zaten bakışı olumludur, rahat olun konuşun. Yarın okula getir falan derse ve buluşmayı kabul etmezse olumsuzdur üstelemeyin. Bu şekilde her halükarda kaybedecek bir şeyiniz olmaz. Reddedilme ihtimali de yok, gelmeyi kabul etmezse en fazla unutkan olursunuz
Tavsiyen için teşekkürler.Adam gibi seveceksen hiç aldatmayacaksan git konuş bence
Çok fenayız yahu... Bilgisayarla telefonla uğraşmaktan herkes unutmuş bu işleri. Toplu halde evde kaldık
Tecrübe evet tecrübe..ByParol kendini hiç kasma güzel kardeşim..Çok güzel heyecanlar bunlar..
Ne yaparsak yapalım, pişman ölürüz..
Yaptıklarımız yada yapmadıklarımız..
Keşke yapsaydım / Keşke yapmasaydım
Bence yapmak en güzeli, en azından tecrübe etmiş oluruz..
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden biliyorsun tek olumlu getirinin tecrübe olacağını?Tecrübe evet tecrübe..
Zaten tek olumlu getirisi bu açılmanın. Reddedilirsem lise sona kadar hep onu göreceğim illa, bu beni acıtır ister istemez.