- Adım
- Yaren
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 23
İlk mesajı okuduğumda kafamdan geçen şey şu oldu; bize zamanında "unutursun, geçer, takma bu kadar, salla gitsin" gibi şeyler söylendi(burdaki yorumlar gibi). Şuan düşünüyorum da nasıl oldu da girmedi kafaya? Nasıl bu kadar kopamamazlık oluyor insanın kalbinde? gibi sorularda buluyorum kendimi. Bu yüzden sana ne anlatılsa da ne söylense de sen bildiğin gibi hareket edeceksin. Bunu sadece yaşayarak öğreneceksin çünkü. Bu yüzden git konuş, yaklaşmaya çalış.
İşin sırrına gelince;
Bir arabayı çok sevdin diyelim. Ama paran yok. Günü geldiğinde paran olacak ve araba almaya karar vereceksin. Ama sevdiğin arabayı satın alamayacaksın. Çünkü paran yetersiz kalacak. Paranla satın alabileceğin arabayı da kullanamayacaksın, ehliyetin yok. Bunun için de başka bir arabada eğitim görüp araba sürmeyi öğreneceksin, daha sonra kendi aracını kullanmaya başlayacaksın. Zamanla araçlar değişecek, para birikecek, ve en sevdiğin arabayı alabileceksin.
Burda para, tecrübeyi ifade eder; en sevdiğin araba sevgiyi ifade eder, paranla alabileceğin araba aşkı ifade eder, ehliyet alırken kullandığın araba ise ilk sevgilindir. Belki aynı model aracı yıllarca da kullanabilirsin
Biraz absürt bir örnek oldu ama betimleyici tarzda olsun istedim
İşin sırrına gelince;
Bir arabayı çok sevdin diyelim. Ama paran yok. Günü geldiğinde paran olacak ve araba almaya karar vereceksin. Ama sevdiğin arabayı satın alamayacaksın. Çünkü paran yetersiz kalacak. Paranla satın alabileceğin arabayı da kullanamayacaksın, ehliyetin yok. Bunun için de başka bir arabada eğitim görüp araba sürmeyi öğreneceksin, daha sonra kendi aracını kullanmaya başlayacaksın. Zamanla araçlar değişecek, para birikecek, ve en sevdiğin arabayı alabileceksin.
Burda para, tecrübeyi ifade eder; en sevdiğin araba sevgiyi ifade eder, paranla alabileceğin araba aşkı ifade eder, ehliyet alırken kullandığın araba ise ilk sevgilindir. Belki aynı model aracı yıllarca da kullanabilirsin
Biraz absürt bir örnek oldu ama betimleyici tarzda olsun istedim
Bir kadını etkilemek için yapmak gereken tek şey, başka kadınlarla sürekli iletişim halinde olmaktır. Kıskançlık köprünün kırılma noktasıdır. Tabi bu da bir genellemedir, fakat ihtimalleri yükseltecek bir taktik olabilir