Sohbet Konu Dışı/Tavsiye Hoşlandığım biri var.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
O kadar taktik verdik ama hala kitap muhabbeti devam ediyor,ben daha önce yazdığım msjlara ek olarak bişey yazmayacağım.

ichburak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Bilgisayar Müh
Konular
52
Bu benim olayıma biraz benziyor gibi anlatayım kısaca :$
Bir tane kız var benim 9. sınıf arkadaşımla aynı sınıfta ve bunlar hep birlikteler falan neyse sınıflar ayrıldı 2 sene geçti işte 11 olduk ben ama hala arada bir diyorum ki arkadaşlarıma olum çok güzel kız falan kızın da pek ortamı yok kötü biri değil yani arada muhabbet falan açılırdı işte bizim sınıfa gelirlerdi neyse ama ben hiç açılmayı düşünmemiştim. 12 sınıf olduk 2. döneme geldik işte bir gün evde oturuyorum dedim neden olmasın yani neden olmasın bende normalde herkesle muhabbet kurabilirim ama hoşlandığım kişiye kolay kolay açılamam işte sonra biraz düşündüm yapsam mı yapmasam mı en son kararım yapmak oldu arkadaşıma yazdım sevgilisi veya konuştuğu var mı diye o da 2 saat sonra bana mesaj attı konuştuğu yokmuş diye falan dedim çok güzeeel normalde öyle şeyleri hayatta beceremem ama kıza instagram dm den yazdım merhaba ben senden baya baya hoşlanıyorum emin ol birbirimizi biraz tanırsak daha güzel olur falan diye bunu gece 2 gibi falan yazıyorum ama kız uyumuş heyecandan öyle bir terliyorum ki sabaha kadar uyumadım saat öğlen 1.30 oldu bana mesaj attı ama ellerim falan titriyor mesajı açamıyorum soğuk soğuk terliyorum kız demesin mi benim şuan konuştuğum başka biri var keşke bunları daha önceden söyleseydin şimdi hem onunla konuşup sana söylemezsem konuştuğum var diye seni üzmüş olurum falan dedi tabi ben böyle 1 dakika hayatı sorguladım sonra bunu uzun uzun düşündüm falan keşke daha önceden zaman geçmeden bunları yazsaydım dedim ve her gün okulda göz göze geliyoruz headbang~~headbang~~headbang~~

bence sende zaman geçmeden yazmalısın sonra emin ol ki çok pişman olucaksın.

ByParol

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E
Cihazım
Parol
Konular
1
Bu benim olayıma biraz benziyor gibi anlatayım kısaca :$
Bir tane kız var benim 9. sınıf arkadaşımla aynı sınıfta ve bunlar hep birlikteler falan neyse sınıflar ayrıldı 2 sene geçti işte 11 olduk ben ama hala arada bir diyorum ki arkadaşlarıma olum çok güzel kız falan kızın da pek ortamı yok kötü biri değil yani arada muhabbet falan açılırdı işte bizim sınıfa gelirlerdi neyse ama ben hiç açılmayı düşünmemiştim. 12 sınıf olduk 2. döneme geldik işte bir gün evde oturuyorum dedim neden olmasın yani neden olmasın bende normalde herkesle muhabbet kurabilirim ama hoşlandığım kişiye kolay kolay açılamam işte sonra biraz düşündüm yapsam mı yapmasam mı en son kararım yapmak oldu arkadaşıma yazdım sevgilisi veya konuştuğu var mı diye o da 2 saat sonra bana mesaj attı konuştuğu yokmuş diye falan dedim çok güzeeel normalde öyle şeyleri hayatta beceremem ama kıza instagram dm den yazdım merhaba ben senden baya baya hoşlanıyorum emin ol birbirimizi biraz tanırsak daha güzel olur falan diye bunu gece 2 gibi falan yazıyorum ama kız uyumuş heyecandan öyle bir terliyorum ki sabaha kadar uyumadım saat öğlen 1.30 oldu bana mesaj attı ama ellerim falan titriyor mesajı açamıyorum soğuk soğuk terliyorum kız demesin mi benim şuan konuştuğum başka biri var keşke bunları daha önceden söyleseydin şimdi hem onunla konuşup sana söylemezsem konuştuğum var diye seni üzmüş olurum falan dedi tabi ben böyle 1 dakika hayatı sorguladım sonra bunu uzun uzun düşündüm falan keşke daha önceden zaman geçmeden bunları yazsaydım dedim ve her gün okulda göz göze geliyoruz headbang~~headbang~~headbang~~

bence sende zaman geçmeden yazmalısın sonra emin ol ki çok pişman olucaksın.
Anlaşılan artık takip isteği atma zamanı geldi gibi wasntme~~

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Hİçbir şeyi uzatmanın yararı yok. Beklemek hiç bir şey değiştirmez ama ufak bir hareket çok şey değiştirir. Harekete geç olmayacaksa beklenti içine girmezsin olacaksada olacağına varır. :)
Sosyal medyadan olumlu cevap alman zor. Sıkışan çıktığım var der kaçar.

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Öncelikle Merhaba

Bu forumda böyle bir konuya ne kadar izin verilir, veya ne kadar ilgilendirir sizleri bilmiyorum. Bu yüzden öncelikle konu için hepinizden af diliyorum. Bu konuyu foruma açıyorum çünkü gerçek hayatta paylaşabileceğim bir dostum gerçek bir arkadaşım maalesef olmadı benim.

Lise 2'ye gidiyorum, bir kızdan hoşlanıyorum, yan şubelerden bir kız. Bu zamana kadar ciddi ilişkiler hiç yaşamadım. Utangaç mısın diye soracak olursanız erkek/kız farketmez herkesle normal şekilde konuşabiliyorum/iletişime geçebiliyorum yani aksi bir durum olmadıkça utanma gibi bir sorunum olmuyor.

Ancak bu zamana kadar ilişkim olmadığından açılmak konusunda en ufak tecrübem ve cesaretim yok. Açılma kısmını da geçtim daha Instagramdan takip isteği atamayacak kadar korkağım ben.

Kişilik olarak şu zamana kadar çoğu kişiyle iyi geçinmişimdir, benle çoğu kişi dosttur birkaç kişi hariç onlar da pek sıkıntı olmuyor.

Kıza gelecek olursak yanında hiç erkekle dolaşırken vs. görmedim, doğrusu çok kız arkadaşı yok da gibi. O da hafiften utangaç gibi ancak kendisiyle hiç yakından tanıyamadığım için kesin bir şey diyemiyorum.

Kendisiyle hiç aramızda birşey geçti mi derseniz, sorsan adımı bilmez. Koridorda bazen yürürken göz göze gelebiliyoruz, inanın bana göz göze geldiğimizde farklı bir aleme geçmiş gibi hissediyorum kendimi, Aynı olay bugün içinde de oldu.

Ayrıca geçen hafta kitabı olmadığı için kendisi ve birkaç arkadaşı bizim sınıfın önüne geldi, sınıfın önünde bizim sınıftan birçok kişi olduğu halde benden ders kitabı istedi.

Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hiçbir fikrim yok, affınıza sığınarak sizlerden yol göstermenizi rica ediyorum.
Güzel kardeşim git konuş zaten kaybedecek biseyin yok bakarsin olur. Olmazsa da kısmet dersin zaten senin değil di. Sakin ol çok laçka davranma yanında kibar sade biri gibi işte. Birde tek olsun birisi varken sıkıntı bu işler okul çıkışı ev yolunda flan. Hadi sana bol şans :)

ByParol

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E
Cihazım
Parol
Konular
1
Instagram takip isteğini onayladı, geri takip atmadı. Hepsi benim kendi kafamda kurduğum boş düşüncelermiş demek ki. Buraya kadarmış. Teşekkürler herkese..

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Instagram takip isteğini onayladı, geri takip atmadı. Hepsi benim kendi kafamda kurduğum boş düşüncelermiş demek ki. Buraya kadarmış. Teşekkürler herkese..
Konuşsana ne instagrami

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByParol

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E
Cihazım
Parol
Konular
1
Konuşsana ne instagrami

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha Instagramda geri takip atmayan kız gerçek hayatta mı bakacak bana Boş hayaller kurmuşum bu da bana ders olsun bakalım..

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Arkadaşım gidip konuşacaksın, başka türlü olmaz.
Mix - Gökçe Özgül Ft. THUSNA - Aşıksan Git Konuş:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu şarkı da benden sana gelsin

Üst Alt