Öncelikle Merhaba
Bu forumda böyle bir konuya ne kadar izin verilir, veya ne kadar ilgilendirir sizleri bilmiyorum. Bu yüzden öncelikle konu için hepinizden af diliyorum. Bu konuyu foruma açıyorum çünkü gerçek hayatta paylaşabileceğim bir dostum gerçek bir arkadaşım maalesef olmadı benim.
Lise 2'ye gidiyorum, bir kızdan hoşlanıyorum, yan şubelerden bir kız. Bu zamana kadar ciddi ilişkiler hiç yaşamadım. Utangaç mısın diye soracak olursanız erkek/kız farketmez herkesle normal şekilde konuşabiliyorum/iletişime geçebiliyorum yani aksi bir durum olmadıkça utanma gibi bir sorunum olmuyor.
Ancak bu zamana kadar ilişkim olmadığından açılmak konusunda en ufak tecrübem ve cesaretim yok. Açılma kısmını da geçtim daha Instagramdan takip isteği atamayacak kadar korkağım ben.
Kişilik olarak şu zamana kadar çoğu kişiyle iyi geçinmişimdir, benle çoğu kişi dosttur birkaç kişi hariç onlar da pek sıkıntı olmuyor.
Kıza gelecek olursak yanında hiç erkekle dolaşırken vs. görmedim, doğrusu çok kız arkadaşı yok da gibi. O da hafiften utangaç gibi ancak kendisiyle hiç yakından tanıyamadığım için kesin bir şey diyemiyorum.
Kendisiyle hiç aramızda birşey geçti mi derseniz, sorsan adımı bilmez. Koridorda bazen yürürken göz göze gelebiliyoruz, inanın bana göz göze geldiğimizde farklı bir aleme geçmiş gibi hissediyorum kendimi, Aynı olay bugün içinde de oldu.
Ayrıca geçen hafta kitabı olmadığı için kendisi ve birkaç arkadaşı bizim sınıfın önüne geldi, sınıfın önünde bizim sınıftan birçok kişi olduğu halde benden ders kitabı istedi.
Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hiçbir fikrim yok, affınıza sığınarak sizlerden yol göstermenizi rica ediyorum.