Garanti gitmez aslında hocam tekrar rom yukledikten sonra yani yuklerken aslinda kitleyebiliyosunuz telefonu.Stabil rom hocam developer işine hiç girmicem garantili aldım çünkü telefonu. Bekleyelim bakalım. Umarım küçük sorunlarımız hallolmuş olur bu güncelleme ile..
Tabi inşallah servislik bir durum olmaz. Yok aslında anlarım ama işin içine bir girdim mi bir daha çıkmam zor oluyor. Önceki telefonumdan biliyorum.Garanti gitmez aslında hocam tekrar rom yukledikten sonra yani yuklerken aslinda kitleyebiliyosunuz telefonu.
Sonra kimse anlamaz onu serviste felan eger gonderirseniz tabi ki ins servislik birsey olmaz ama pek anlamam hic bulasmiyim derseniz hic girmeyin
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hehe aynen hocam bende oyleyim daha 1ay olmadi bu telefonuda alali suan garanti felan kalmadı soktum arkasini felan brick oldu komple hic acilmadi bataryayi çıkarmak zorunda kaldim neyse uzatmaya gerek yok en iyi bulasmamam dediginiz gibi bulasinca bidaha cikilmiyo sekil A benTabi inşallah servislik bir durum olmaz. Yok aslında anlarım ama işin içine bir girdim mi bir daha çıkmam zor oluyor. Önceki telefonumdan biliyorum.![]()
Sonuçta düzeltmişsin tebrik ederim. Brick olunca insan çok kötü hissediyor yaşadığım için biliyorumHehe aynen hocam bende oyleyim daha 1ay olmadi bu telefonuda alali suan garanti felan kalmadı soktum arkasini felan brick oldu komple hic acilmadi bataryayi çıkarmak zorunda kaldim neyse uzatmaya gerek yok en iyi bulasmamam dediginiz gibi bulasinca bidaha cikilmiyo sekil A ben
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ins hocam bizde bekliyoruz bakalimSorun Yazılımsal Xiaomi'nin İlerdeki Güncellemelerde Düzeltmesini Bekliyoruz Zaten Firma Slide Sorununun Farkında
Hadi İnşallahSorun Yazılımsal Xiaomi'nin İlerdeki Güncellemelerde Düzeltmesini Bekliyoruz Zaten Firma Slide Sorununun Farkında
En kısa sürede sorun giderilir inşAllahSorun Yazılımsal Xiaomi'nin İlerdeki Güncellemelerde Düzeltmesini Bekliyoruz Zaten Firma Slide Sorununun Farkında