az once denedim youtube ve facebookta sorun yok global 8.0.3.0 romYoutube uygulamasında takip ettiğiniz kanallar arasında geçiş yapmayı deneyiniz.
az once denedim youtube ve facebookta sorun yok global 8.0.3.0 romYoutube uygulamasında takip ettiğiniz kanallar arasında geçiş yapmayı deneyiniz.
evet yavaş hocamYeni bi başlık acmamak için burda yazıyorum da sizin de bildirim ışığınız yavaş mi yanip sonuyor acaba samsunglara göre?
Evet öyle oluyor hocam da niye o şekilde inceden düşünelimInstagram daki sorun hikayelerin üzerinden değil de kişi isimlerinin üzerinden kaydirinca düzeliyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şu an sadece Instagram da denk geldim bu kaydirma sorununa.. birde bilgin var mı acaba fastboot da developer rom kurmak icin bootloader kilidinin açık mı olması gerekiyorEvet öyle oluyor hocam da niye o şekilde inceden düşünelim
Kullanılan uygulamalara göre değişiyor kaydırma sorunu.. Devoloper konusunda çok bilgim yok maalesef, miui geliştirme kısmına bi göz at istersen.Ben şu an sadece Instagram da denk geldim bu kaydirma sorununa.. birde bilgin var mı acaba fastboot da developer rom kurmak icin bootloader kilidinin açık mı olması gerekiyor
Bakıyorum ama hiç bişey bulamadım teşekkürler yine deKullanılan uygulamalara göre değişiyor kaydırma sorunu.. Devoloper konusunda çok bilgim yok maalesef, miui geliştirme kısmına bi göz at istersen.