Benim 3 ay olacak hocam alıştım sayılır göz ardı edebilir çok büyük bir sıkıntı değil ama insanın canını sıkıyor biraz dogrudur. Düzelir yakında xiaomiye mesaj atan arkadaşlar vardı geri dönüş yapıldımı acaba bilgisi olan varmı ?Hocam belki instagram uygulamasında düzelmiş olabilir ama genel olarak sorun hala devam ediyor.
Benim hiç içime sinmedi xiaomi markası. Daha aldığım ilk telefonunda (en üst düzeylerinden biri) bu sorun çıkması gerçekten canımı sıktı. Note edge cihazından geçmiştim. Yakın zamanda gelmeyecek olursa satıp tekrar samsunga geçerim herhalde.
Bahsettiğiniz sorun stabil surumde 8.2 yle çözüldü sanirim. Global betadayim su an dediginiz uygulamalarin hiçbirinde sorun yok.
en.miui.com sitesinin download bölümünde cihazınızı seçip kullandığınız romun güncel olup olmadığını görebilirsiniz. Cihazınızı bilmiyorum ama global olmasına global de, 8.0 güncel değil sanki.Ben şuanda
miui global 8.0 kararlı
miui 8.0.3.0 (magmidi) kullanıyorum.
androdi sürümü 6.0.1 MXB48T
Şimdi benimkisi global sürüm değil mi?
Globalse sorun hala devam ediyor.
Cİhazım mi 5s 64 gb modeli sitesinden inecek olan 1.4 gb lık dosya ile aynı isim.en.miui.com sitesinin download bölümünde cihazınızı seçip kullandığınız romun güncel olup olmadığını görebilirsiniz. Cihazınızı bilmiyorum ama global olmasına global de, 8.0 güncel değil sanki.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Hocam merhaba. Eski global sürümleri telefona yükleyebilir miyiz ? Xiaomi mi 5s için.Kaydırma sorunu 8.2.2 de %95 oranında çözüldü. Mi5 kullanıyorum bu arada.
Rom yükleme işlerine pek girişmedim hocam, girdin mi çıkılmıyor, önceki telefonumdan biliyorum. Aldığım gibi kullanıyorum.. Diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.. cantaraHocam merhaba. Eski global sürümleri telefona yükleyebilir miyiz ? Xiaomi mi 5s için.
Teşekkür ettim. Esasında benim istediğim sadece kaydırma problemi olmayan bir miui romu. Oda yukarıda demişler 8.2 de yoktu diye ondan sordum. Yoksa başka romları yüklemenin derdinde değilim. Bende sizin dediğinize katılıyorum girdin mi çıkılmıyor.Rom yükleme işlerine pek girişmedim hocam, girdin mi çıkılmıyor, önceki telefonumdan biliyorum. Aldığım gibi kullanıyorum.. Diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.. cantara