bildirimlerde nadiren kaydirma sorunu oluyor ama pek fazla sorun yok Yazilimsal bu kaydirma olayiGelen bildirimleri kenara atarken bak bakalım birde.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir çözüme ulaşamadık henüz halen xiaomi den bir hamle bekliyoruz.Arkadaşlar bende dün itibariyle bir adet xiaomi mi 5s aldım. Bu bahsettiğiniz lanet olaydan bende de var. Konuya en son 2 ay önce mesaj atılmış acaba çözüm bulan oldu mu ? Olduysa paylaşabilir mi?
sorun düzeldi arkadaşlar önceden instagramda hikaye kısmını kaydıramıyorduk. aynı sayfada başka bir yere dokunarak hikaye kısmını sağa ve sola kaydırabiliyorduk. suan oyle bir sorun yok instagram tarafından yapılan güncellemeyle sorun aşıldıHiç bir çözüme ulaşamadık henüz halen xiaomi den bir hamle bekliyoruz.
hocam sorun yok Instagram 10.17.0 sürümünü kullanıyoruzHalen devam ediyor hocam nasıl düzeldi?
Hocam belki instagram uygulamasında düzelmiş olabilir ama genel olarak sorun hala devam ediyor.hocam sorun yok Instagram 10.17.0 sürümünü kullanıyoruz
başka hangi programda sorun var?Hocam belki instagram uygulamasında düzelmiş olabilir ama genel olarak sorun hala devam ediyor.
Benim hiç içime sinmedi xiaomi markası. Daha aldığım ilk telefonunda (en üst düzeylerinden biri) bu sorun çıkması gerçekten canımı sıktı. Note edge cihazından geçmiştim. Yakın zamanda gelmeyecek olursa satıp tekrar samsunga geçerim herhalde.