Yanlışınız var. Mi5 te de 10 noktadan dokunma hassasiyeti var.Bence sorun ekran dokunmatiginde. Bende mi5 kullaniyorum ve saga sola kaydirmada sikinti yasiyorum. Zira ekran 4 noktadan dokunmatik hassasiyete sahip. Diger cogu marka sony, htc vs. 10 nokta dokunmatik hassasiyete sahip ve ekran kaydirma isteklerinde takilma olayi yasatmiyorlar.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam dışarıda teknik servise ekran tamiri yaptırdım 3 kere iPhone 5 e onların taktigi ekranlarda bile bu sorunu yaşamadım bende sanmıyorum nokta hassasiyeti yüzunden olsun.Yanlışınız var. Mi5 te de 10 noktadan dokunma hassasiyeti var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Aynı sorun bende de var facebook gruplarındada aynı problemi yaşayan insanlar var neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor acaba ?
Çok iğrenç bir durum sıkıldım artık ya acaba nogaut güncellemesi mi5 e gelecekmi varmı bir açıklama acaba bilen varmı??Aynen hocam bende deli oluyorum acayip sekilde. Uygulamalarda hadi neysede şu bildirim ekranında bari yapmasa adam gibi kaydirsa çok güzel olucak. Acaba baska romlarda da yapiyor mu gecen cm 14.1 custom rom kurdum basima. Kotu birsey geldi bende kaldirdim miui kurdum gene keske baksaydım ozaman merak ettim simdi.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi