Kaydırma Sorunu

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Selamlar,

Mi5 sağ ve sol geçiş problemi.
Bildirimleri kaydirmada zorlanıyor.

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aynı sorun bende de var facebook gruplarındada aynı problemi yaşayan insanlar var neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor acaba ?
Neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor derken tam olarak neyi kastettiniz acaba?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

oguzhan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuzhan
Cihazım
mi5 s
Konular
3
Neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor derken tam olarak neyi kastettiniz acaba?

Her yerde telefonun güzel özellikleri ve olumlu yanları anlatılırken böyle sorunlar acaba bilerek mi görmezden geliniyor demek istedim.

Oyla:

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım, rica etsem sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz? iLLegaL

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Her yerde telefonun güzel özellikleri ve olumlu yanları anlatılırken böyle sorunlar acaba bilerek mi görmezden geliniyor demek istedim.
Hocam forumumuzda herhangi bir kısıtlama yada yazılan mesajları silme diye birşey yok. Herkes sorunlarını yazıp çözüm arayabiliyor.
Çözüm noktasına gelirsek, yönetimdeki arkadaşlar olsun, forum üyelerimiz olsun herkes kendi tecrübelerini yada fikirlerini yazabiliyor. Eğer kimse birşey yazmıyorsa daha önce karşılaşmadığı içindir ki ben de daha önce böyle bir sorun görmedim. Bu da bu sorunun kronik bir sorun olmadığını gösterir. Çünkü kronik olsa tüm cihazlarda bu sorunun olması gerekir. Bu yüzden gözardı ediliyor şeklindeki bir düşünce doğru değil.

• Beğen
Tepkiler: Mhd
Oyla:

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım, rica etsem sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz? iLLegaL
Misal Facebook da önerilen kişilere bakarken sağa ve sola kaydırırken algılamıyor ekrana bastırarak kaydiriyoruz yada bildirim merkezindeki bildirimleri sağa doğru düzgün kaydiramiyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bengurbuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gürbüz
Cihazım
mi5
Konular
0
evet kaydırma sorunu bendede var bence kronik bir sorun herkes aynı eşyden şikayetçi bir çözümü varsa lutfen yardımcı olun banada.

Oyla:

husahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5
Konular
3
Bende de aynı durum var ama aşırı kafaya takacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de sanalbasın uygulamasını sık kullanana birisi olarak bu sorunla karşılaşıyorum, gazetelerin haberleri arasında sağa sola geçiş yaparken zor oluyor.

Oyla:

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Bende de aynı durum var ama aşırı kafaya takacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de sanalbasın uygulamasını sık kullanana birisi olarak bu sorunla karşılaşıyorum, gazetelerin haberleri arasında sağa sola geçiş yaparken zor oluyor.
Evet birçok arkadaşımızda varmış aynı sorun problem yazılımsal gözüküyor.
Can sıkıyor ama dediğin gibi fazla takmamak lazım.

Oyla:

opekmezci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
omer
Cihazım
mi 5
Konular
0
Bence sorun ekran dokunmatiginde. Bende mi5 kullaniyorum ve saga sola kaydirmada sikinti yasiyorum. Zira ekran 4 noktadan dokunmatik hassasiyete sahip. Diger cogu marka sony, htc vs. 10 nokta dokunmatik hassasiyete sahip ve ekran kaydirma isteklerinde takilma olayi yasatmiyorlar.

Oyla:

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Bence sorun ekran dokunmatiginde. Bende mi5 kullaniyorum ve saga sola kaydirmada sikinti yasiyorum. Zira ekran 4 noktadan dokunmatik hassasiyete sahip. Diger cogu marka sony, htc vs. 10 nokta dokunmatik hassasiyete sahip ve ekran kaydirma isteklerinde takilma olayi yasatmiyorlar.

Yapicak pek birşey yok gibi ozaman hocam. Bilgiler için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt