Neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor derken tam olarak neyi kastettiniz acaba?Aynı sorun bende de var facebook gruplarındada aynı problemi yaşayan insanlar var neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor acaba ?
Her yerde telefonun güzel özellikleri ve olumlu yanları anlatılırken böyle sorunlar acaba bilerek mi görmezden geliniyor demek istedim.Neden bu konunun üzerinde kimse durmuyor derken tam olarak neyi kastettiniz acaba?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hocam forumumuzda herhangi bir kısıtlama yada yazılan mesajları silme diye birşey yok. Herkes sorunlarını yazıp çözüm arayabiliyor.Her yerde telefonun güzel özellikleri ve olumlu yanları anlatılırken böyle sorunlar acaba bilerek mi görmezden geliniyor demek istedim.
Misal Facebook da önerilen kişilere bakarken sağa ve sola kaydırırken algılamıyor ekrana bastırarak kaydiriyoruz yada bildirim merkezindeki bildirimleri sağa doğru düzgün kaydiramiyorum.Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım, rica etsem sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz? iLLegaL
Bende de aynı durum var ama aşırı kafaya takacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de sanalbasın uygulamasını sık kullanana birisi olarak bu sorunla karşılaşıyorum, gazetelerin haberleri arasında sağa sola geçiş yaparken zor oluyor.Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım, rica etsem sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz? iLLegaL
Evet birçok arkadaşımızda varmış aynı sorun problem yazılımsal gözüküyor.Bende de aynı durum var ama aşırı kafaya takacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de sanalbasın uygulamasını sık kullanana birisi olarak bu sorunla karşılaşıyorum, gazetelerin haberleri arasında sağa sola geçiş yaparken zor oluyor.
Yapicak pek birşey yok gibi ozaman hocam. Bilgiler için teşekkürler.Bence sorun ekran dokunmatiginde. Bende mi5 kullaniyorum ve saga sola kaydirmada sikinti yasiyorum. Zira ekran 4 noktadan dokunmatik hassasiyete sahip. Diger cogu marka sony, htc vs. 10 nokta dokunmatik hassasiyete sahip ve ekran kaydirma isteklerinde takilma olayi yasatmiyorlar.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi