Kaydırma Sorunu

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Selamlar,

Mi5 sağ ve sol geçiş problemi.
Bildirimleri kaydirmada zorlanıyor.

Son düzenleme:

mlkarf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arif
Cihazım
mi5
Konular
0
Stabil rom hocam developer işine hiç girmicem garantili aldım çünkü telefonu. Bekleyelim bakalım. Umarım küçük sorunlarımız hallolmuş olur bu güncelleme ile..
Garanti gitmez aslında hocam tekrar rom yukledikten sonra yani yuklerken aslinda kitleyebiliyosunuz telefonu.
Sonra kimse anlamaz onu serviste felan eger gonderirseniz tabi ki ins servislik birsey olmaz ama pek anlamam hic bulasmiyim derseniz hic girmeyin :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Garanti gitmez aslında hocam tekrar rom yukledikten sonra yani yuklerken aslinda kitleyebiliyosunuz telefonu.
Sonra kimse anlamaz onu serviste felan eger gonderirseniz tabi ki ins servislik birsey olmaz ama pek anlamam hic bulasmiyim derseniz hic girmeyin :)

Tabi inşallah servislik bir durum olmaz. Yok aslında anlarım ama işin içine bir girdim mi bir daha çıkmam zor oluyor. Önceki telefonumdan biliyorum. :D

Oyla:

mlkarf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arif
Cihazım
mi5
Konular
0
Tabi inşallah servislik bir durum olmaz. Yok aslında anlarım ama işin içine bir girdim mi bir daha çıkmam zor oluyor. Önceki telefonumdan biliyorum. :D
Hehe aynen hocam bende oyleyim daha 1ay olmadi bu telefonuda alali suan garanti felan kalmadı soktum arkasini felan brick oldu komple hic acilmadi bataryayi çıkarmak zorunda kaldim neyse uzatmaya gerek yok en iyi bulasmamam dediginiz gibi bulasinca bidaha cikilmiyo sekil A ben

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Hehe aynen hocam bende oyleyim daha 1ay olmadi bu telefonuda alali suan garanti felan kalmadı soktum arkasini felan brick oldu komple hic acilmadi bataryayi çıkarmak zorunda kaldim neyse uzatmaya gerek yok en iyi bulasmamam dediginiz gibi bulasinca bidaha cikilmiyo sekil A ben

Sonuçta düzeltmişsin tebrik ederim. Brick olunca insan çok kötü hissediyor yaşadığım için biliyorum :D

Oyla:

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Sorun Yazılımsal Xiaomi'nin İlerdeki Güncellemelerde Düzeltmesini Bekliyoruz Zaten Firma Slide Sorununun Farkında

Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
Evet bu sorun cidden sinir bozucu en kısa zamanda düzeltmeleri gerekiyor

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Sorun Yazılımsal Xiaomi'nin İlerdeki Güncellemelerde Düzeltmesini Bekliyoruz Zaten Firma Slide Sorununun Farkında
En kısa sürede sorun giderilir inşAllah

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kalak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. mesela Ensonhaber uygulamasını kullanırken haber başlıklarını sağa sola kaydırmakta bayya zorlanıyorum. bence dokunmatikle alakalı birşey. Yazılımsal olsa şimdiye kadar çözülürdü diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt