Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.

Karaçay Teknoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Cep Telefonu Satış
Konular
0
Cidden daha fazla çöpleşmeden kapatalım konuyu.

Hocam sizin bizimle alıp veremediğiniz nedir ? Bir yanlışımız olduysa söyleyin düzeltelim. Foruma yıllardır üye kişilerde var neden hakkımızda yorum yapan kullanıcılara fake hesap muamelesi yapıyorsunuz ? “Xiaomi Elbistan” nick li müşterimiz bizden Note 9 Pro ve Note 8 almıştır. Note 9 Pro da ilk defa karşılaştığımız dokunmatik sorunu çıktı ve birebir değişimini yaptık. Kanıtlarını da size ekte paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• 2D72AB45-5F53-4AB1-945A-2018AAED413E.jpeg
    2D72AB45-5F53-4AB1-945A-2018AAED413E.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 97
  • IMG_8068.MP4
    8,4 MB · Görüntüleme: 55
Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hocam sizin bizimle alıp veremediğiniz nedir ? Bir yanlışımız olduysa söyleyin düzeltelim. Foruma yıllardır üye kişilerde var neden hakkımızda yorum yapan kullanıcılara fake hesap muamelesi yapıyorsunuz ? “Xiaomi Elbistan” nick li müşterimiz bizden Note 9 Pro ve Note 8 almıştır. Note 9 Pro da ilk defa karşılaştığımız dokunmatik sorunu çıktı ve birebir değişimini yaptık. Kanıtlarını da size ekte paylaşıyorum
Çünkü 10 mesajdan 6-7 sini gönderen hesaplar yeni ve mesaj sayısı 1-2.
Derdim sizinle değil, ben bir telefon alsam sonra üye olmadığım bir foruma üye olup konuyu bulup güzelleme yapmam.Bu forumdaki bu konu 4 bin üzeri görüntülenme almış sizi arayan bu konuyu buluyor yani.Sizin de sahte hesap açıp konuya mesaj atmadığınızın bir garantisi yok.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kazgangap
Lütfen yazdıklarımızda daha dikkatli olmaya çalışalım. Konu içerisinde herhangi bir çoklu hesaba rastlanmamaktadır. Bu ve benzeri görevleri bırakalım forum yöneticileri yapsın, normal üyeler değil. Yardımcı olmaya çalışmanız anlaşılabilir fakat bu denli ısrarcı ve karalayıcı mesajlar atmanız hoş karşılanmamaktadır

Oyla:

Karaçay Teknoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Cep Telefonu Satış
Konular
0
Çünkü 10 mesajdan 6-7 sini gönderen hesaplar yeni ve mesaj sayısı 1-2.
Derdim sizinle değil, ben bir telefon alsam sonra üye olmadığım bir foruma üye olup konuyu bulup güzelleme yapmam.Bu forumdaki bu konu 4 bin üzeri görüntülenme almış sizi arayan bu konuyu buluyor yani.Sizin de sahte hesap açıp konuya mesaj atmadığınızın bir garantisi yok.

Bende size o yüzden ispatıyla birlikte paylaşıyorum.
Hatta müşterinin izni olursa numarasınıda özelden paylaşıp görüştürebilirim. Lütfen bu yaklaşım şeklinizi değiştirin. Burası bir forum sitesi isteyen herkes üye olup yorum yazabilir.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Kazgangap
Lütfen yazdıklarımızda daha dikkatli olmaya çalışalım. Konu içerisinde herhangi bir çoklu hesaba rastlanmamaktadır. Bu ve benzeri görevleri bırakalım forum yöneticileri yapsın, normal üyeler değil. Yardımcı olmaya çalışmanız anlaşılabilir fakat bu denli ısrarcı ve karalayıcı mesajlar atmanız hoş karşılanmamaktadır
Tamamdır Zenex hocam.Konuda bir sıkıntı ,hata veya çoklu hesap yoktur diyorsanız öyledir.

Bende size o yüzden ispatıyla birlikte paylaşıyorum.
Hatta müşterinin izni olursa numarasınıda özelden paylaşıp görüştürebilirim. Lütfen bu yaklaşım şeklinizi değiştirin. Burası bir forum sitesi isteyen herkes üye olup yorum yazabilir.
Siz de haklısınız ama bir kullanıcı olarak şüphe duymam normaldir değil mi?
Sizden özür diliyorum ,hayırlı satışlar.

Oyla:

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Arkadaşlar merhaba bu işyerinden iki tane redmi note 8 aldım iş yeri sahibi oldukça güvenilir ve ilgili sağlam satıcı gönül rahatlığıyla ürün alinabilir ürünlerinin arkasında duran bir işyeri

Oyla:

yamanov

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
İphone 7
Konular
0
9T cihazımı onlardan aldım. EFT yaptım, hızlı gelmesi içinde otobüse vermelerini söyledim,sağ olsunlar kırmayıp otobüs ile gönderdiler,herhangi bir sorun yaşamadım.
Merhaba hocam sizin referansınıza güvendim bugün ben de Sinopa sipariş ettim Merhaba hocam sizin referansınıza güvendim bugün ben de Sinopa sipariş ettim Tek sıkıntı WhatsApp’ta sürekli çevrimiçi olmasına rağmen soruma hala yanıtlamamış olması ama hayırlısı bekliyoruz bakalım

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba hocam sizin referansınıza güvendim bugün ben de Sinopa sipariş ettim Merhaba hocam sizin referansınıza güvendim bugün ben de Sinopa sipariş ettim Tek sıkıntı WhatsApp’ta sürekli çevrimiçi olmasına rağmen soruma hala yanıtlamamış olması ama hayırlısı bekliyoruz bakalım

Görüşmediniz mi haydar bey ile ? Yoğunluktan yazamamıştır..

Oyla:

yamanov

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
İphone 7
Konular
0
Oyla:

yamanov

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
İphone 7
Konular
0
Görüştük hocam sadece haydar bey az ve öz konuşuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:))))))
Cihaz 2 günde geldi maşallah WhatsApptan yazamasada kargoda arayı kapattı Haydar bey :) :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kişi ile etkileşim kuranlar hâlâ 1-2 mesajlık üyeler dışarıda namı çok herhalde Google da arayan buraya geliyor gibi yöneticiler nereden geldiklerini görüyordur durum böylemi acaba?
Mesela ben mağazayı araştırırken googleden şans eseri forumu gördüm ve üyelik açtım yarım dakikamı aldı okudum güvendim aldım ve yorum yaptım...

Oyla:
Üst Alt