Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Cuma gününden K20 pro 8/256 olan cihazdan siparis ettim normalde otobus firmasina verip cumartesi sabahi teslim alacaktim malum sinavlar ve sokaga cikma yasagindan dolayi kargoya verildi pazartesi gunu elime gecti satici arkadaş baya ilgiliydi sagolsun tum sorulari cevapladi cihazda herhangi bir sorun ve eksik aksesuar yoktu hatta ilk deneyimim olarak cihaz brick oldu sagolsun yardimci oldu tavsiye ederim alacak arkadaşlara
Ne kadar ücret ödediniz acaba ?

Oyla:

Lebaydar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
Xiaomi mi 10
Konular
0
Konu ile pek alakam yok ama anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma var gibi ortada.Haydar Karaçay benim iyi bir dostum ve telefonlarımı aldığım esnaf arkadaşımdır.bugüne kadar kendisinden aldığım cihazların sayısını bilmiyorum.ama kesin olan şu ki beni bu zamana kadar kazıklamayan tek esnaf oldu.öncelikle teşekkür ediyorum kendsine.gecenin saat 11inde ayağıma kadar cihaz getirmiş bir esnaf kendisi.altı üstü bir şarj aleti içinde kimseye kazık atacağını veya kandırmaya çalışacağını sanmıyorum.3 5 liralık kazançlar peşinde koşan esnaflarla karıştırmayın kendisini.eğer bir hatası varsa düzeltir kesinlikle kaçmaz.şimdi diyebilirsinizki bu adam senin arkadaşın o yüzden böyle yazıyorsun ama alakası yok sonuçta babamın oğlu değil paramızla alışveriş yapıyoruz.eğer bir yanlış yapmış olsa gözünün yaşına da bakmam gerekirse ifşa ederim hiç korkum yok.ama işini düzgğn yapıyorsa taktir etmek de gerekir.saygılar sunarım herkese.

Oyla:

cavdarli33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Bu fırmadan kendme note 9 pıro eşime de note 8 aldm. Parayı hesaplarıına gonderdım aynı gun Kargoya verdıler. 2 cıhazda kullanıyoruz sorun yok. Saglam esnaflar

Oyla:

flat_kil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Konular
1
Bir haftaya yakın bir süre oldu 4 Adet 9 Pro aldım hiçbir sorun yaşamadım. Telefonların ve şarj aletlerinin orijinalliğini kontrol ettik herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık. Havale sonrası telefonları aynı günde kargoya verdi. Kendisi bütün sorularımı cevapladı ve satış sonrasında da cevaplamaya devam ediyor sağ olsun. Kayıt işlemi de gerçekleştikten sonra yine mesajı düzenlerim.

Oyla:

vista1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Dün sipariş ettim karaçaydan.bugün elime ulaştı. Kılıfıymış, 30w şarj aletiymiş hepsi geldi. Hıyar çıkmıyor kutudan.tavsiye ederim sorunsuz

Oyla:

flat_kil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Konular
1
Almış olduğum 4 adet 9 Pro cihazın kayıtlarını da yaptık. Karaçay Teknolojiye teşekkürler...

Oyla:

balkes86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aaa
Cihazım
Redmi Note 5Pro
Konular
0
merhaba ,

Karaçaydan 3 adet redmi note 9 pro aldık memnun kaldık düşünmeden alabilirsiniz güvenilir arkadaşlar... telefon alacağım zaman tercihim olacaktır.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kendilerinden bir cihaz almaya karar vermiştim, cihaz elime ulaştıktan sonra bootloader kilidini ben açtıktan sonra, uzaktan bağlantı ile yapılacağını söylemişlerdi.. Uzaktan bağlantı olduğu için 20 TL Ücreti olacaktı..
Uzaktan bağlantı sıkıntı olur mu diye düşündüm bir süre, sonra almak istemediğimi söyledim.. Bana, burada hemen imei atar yollarız, bootloader kilidi yok mu dediler, açık mı dediler, tam hatırlamıyorum.. 20 tl ücreti olur diye de eklediler.. Sonuçta bir çelişki var söylediklerin de.. Kafama yatmadığı için de almadım..
Whatsapp üstünden irtibat kurduğum kişi aynı kişi ise sıkıntılı bir durumdur bu ancak farklı kişiler ise cihaz hakkında farklı bilgilere sahip olabilirler, kimsenin de günahını almak istemem.. Benimde böyle bir tecrübem oldu kendileriyle..

Oyla:
Üst Alt