Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Birde egetech adlı firma var baya uygun satıyor sahibinde de bende oradan alıcaktım ama kararsız kaldım.

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Ürün bu gün elime geçti. Telefon da sıkıntı yok global ürün ancak şarj aleti ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. Hallolmayacak bi şey değil ancak müşteri ile ilişkileri sıkıntılı. Mesajlara geç dönüş yapıyorlar. İlk tercihiniz burası olmasın öyle diyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada telefon kayıtli gelmiyor. Kayıtlı dediklerine bakmayın . Kilit açıldıktan sonra 20-30 liraya yaptırırız dediler.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Ürün bu gün elime geçti. Telefon da sıkıntı yok global ürün ancak şarj aleti ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. Hallolmayacak bi şey değil ancak müşteri ile ilişkileri sıkıntılı. Mesajlara geç dönüş yapıyorlar. İlk tercihiniz burası olmasın öyle diyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada telefon kayıtli gelmiyor. Kayıtlı dediklerine bakmayın . Kilit açıldıktan sonra 20-30 liraya yaptırırız dediler.
Ne kadara almıştınız?

Oyla:
Üst Alt