Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.

whois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet İsmail
Cihazım
S20 Plus
Konular
0
Herkese merhabalar, bu forumda olumlu yorumlar görüp kendisinden S20 Plus aldım ancak cihazda Samsung Pass, Samsung Health gibi uygulamalar çalışmıyordu ve aynı zamanda rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları kullanılmıyordu. Kendisi bize kayıtlı diye yolladığı ürün anlayacağınız sistem dizini açılıp Tab s3 imeisi atılmış cihaz çıktı. Kendisine ulaşınca da yok knox atmış, yok geri alamayız gibi şeyler söyledi. Şu an cihazı aldığım paranın çok düşüğüne satıp kurtulmak istiyorum ancak kurtulamıyorum. Kimse böyle bir cihaz almak istemiyor. Buna göre hareket edip alışveriş yapmaya teşebbüs etmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Karaçay Teknoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Cep Telefonu Satış
Konular
0
Kendilerinden bir cihaz almaya karar vermiştim, cihaz elime ulaştıktan sonra bootloader kilidini ben açtıktan sonra, uzaktan bağlantı ile yapılacağını söylemişlerdi.. Uzaktan bağlantı olduğu için 20 TL Ücreti olacaktı..
Uzaktan bağlantı sıkıntı olur mu diye düşündüm bir süre, sonra almak istemediğimi söyledim.. Bana, burada hemen imei atar yollarız, bootloader kilidi yok mu dediler, açık mı dediler, tam hatırlamıyorum.. 20 tl ücreti olur diye de eklediler.. Sonuçta bir çelişki var söylediklerin de.. Kafama yatmadığı için de almadım..
Whatsapp üstünden irtibat kurduğum kişi aynı kişi ise sıkıntılı bir durumdur bu ancak farklı kişiler ise cihaz hakkında farklı bilgilere sahip olabilirler, kimsenin de günahını almak istemem.. Benimde böyle bir tecrübem oldu kendileriyle..

Metin Bey , Xiaomi cihazlarının bazı versiyonları Bootloader açık olarak gelmektedir. Kilidi açık versiyonlara her türlü yazılım ile müdahale edebiliyoruz. Fakat Bootloader kilidi kapalı olan versiyonları 1 hafta kullandıktan sonra kilidiniz kalkıyor. ( başvuru yapıldığını farzedersek ) Bu yüzden ortada sıkıntılı bir durum yok. Farklı zamanlarda aradıysanız o an elimizde olan versiyon için konuşmuşuzdur. Bizden ürün alıp almamanız sizin tercihinizdir saygı duymak zorundayız. Ama bilgi eksikliği yüzünden söylediklerimizi çelişkili diye burda lanse etmeniz etik değil.
Saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhabalar, bu forumda olumlu yorumlar görüp kendisinden S20 Plus aldım ancak cihazda Samsung Pass, Samsung Health gibi uygulamalar çalışmıyordu ve aynı zamanda rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları kullanılmıyordu. Kendisi bize kayıtlı diye yolladığı ürün anlayacağınız sistem dizini açılıp Tab s3 imeisi atılmış cihaz çıktı. Kendisine ulaşınca da yok knox atmış, yok geri alamayız gibi şeyler söyledi. Şu an cihazı aldığım paranın çok düşüğüne satıp kurtulmak istiyorum ancak kurtulamıyorum. Kimse böyle bir cihaz almak istemiyor. Buna göre hareket edip alışveriş yapmaya teşebbüs etmenizi tavsiye ederim.

Mehmet Emin bey bizden S20 Plus almıştır doğru. Cihazı kendisine kayıtlı bir şekilde gitmiştir. Hatta bu konuda bize memnuniyetini belirten ekran görüntüsü ektedir. Fakat cihazın android güvenlik yazılımlarıyla uğraştığı ve yanlış sürüm yükseltmesi yaptığı için imei uçmuştur. Şuan için onu düzeltebilecek yazılım henüz çıkmadı. Çıkınca kendisine ücretsiz bir şekilde yardımcı olacağımı belirttim. Burda hata müşterimizden kaynaklanmaktadır. Yine de üzerimize düşen neyse ilerleyen zamanda yapacağız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu 1 mesajlı firma hesapları işgal etmiş galiba aksini iddia eden buyursun.

Burda bizden cihaz alan müşterimizlerin , tek tek banka havale dekontundan , kargo takip numalarına kad

Son olarak S20 Plus alan müşterimiz cihazı kendisinin hatası olduğunu “ galiba cihazı çöp ettim diyerek bize yazmıştır “ Ekten bakabilirsiniz.
Amacımız burda kimseyi rencide etmek ya da haklı haksız konumuna düşürmek değildir. Lakin insanlar ürün alacakları yerler hakkında araştırmalar yapıyor. Burdaki bazı yorumlar müşterilerimizin kafasında soru işareti yaratabilir. Bizim de bu soru işaretlerini açığa kavuşturmamız lazım.

Ekli dosyalar

• DFF5F26B-AC2E-4D6F-A0D5-57CEE45B6B33.jpeg
    DFF5F26B-AC2E-4D6F-A0D5-57CEE45B6B33.jpeg
    1,5 MB · Görüntüleme: 152
  • 5F0856EC-ED0A-44CB-A6D8-49B6A3C0AE33.jpeg
    5F0856EC-ED0A-44CB-A6D8-49B6A3C0AE33.jpeg
    447,8 KB · Görüntüleme: 155
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

LumenSage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Mahir
Cihazım
Poco F2 Pro/256
Konular
0
uzun incelemelerimden sonra poco f2 pro 256gb modelini almaya karar verdim, sonra netet gezinirken karaçay teknolojiye rastladım. hemen cepten iletişim numarasının sahibi haydar abiyi aradım, daha önceden hiçbir fikrim yoktu cihazla ilgili(eskiden samsung kullancısıydım) sağolsun bana ayrıntılı olarak anlattı bende direk havaleyi çıkıp kargomu beklemeye başladım(süreçte sürekli whatsapp üzerinden haberleştik, baya tedirgindim çünkü)14.08.2020 tarihinde aras kargo ile yola çıkan kargom şubede kayboldu sonra tahmin edersiniz ki ben senaryolar yazmaya başladım acaba ne dönüyor vs diye :) haydar abi sağolsun paran bende gerekirse yenisi yollarım bile dedi her aramama döndü o krizde benle uğraştı :))) velhasıl kelam 1 hafta sonra yenisini gönderdi kargonun azizliğine uğradık yani. cihazı teslim aldıktan sonra önceden bana attığı videodaki talimatları yaptım şu an bi sıkıntım yok çok memnunum, kendiside bana ne zaman yazsam dönüş yapıyor. genel olarak içiniz rahat olsun çok nazik ve sözünün arkasında duran biri.

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
letgoda 2300 tl çarpılma meselesinden sonra bir arkadaş benden görüp mi 9t almak istedi yine forumdan ismini duyduğum karaçay iletişimin numarasını buldum elinde uygun fiayata 2. el 9t varmış çok korkarak arkadaşa ön ayak olup sipariş verdim mahçup olamayayım diye dua ettim durdum telefonda haydar beyede söyledim sağolsun haydar hocam hiç kafanı yorma mahçup olmazssın dedi gelen telefonu haydar bey 2. el demese inanın ayırd etmeye imkan yok bırak çizik vuruk toz dahi yoktu kargoda kutuyu açtığımda şarz kablosu dahi jelatinin içinde kılıfından kağıtlarına kadar full göndermiş kendisine buradan teşekkür eder bol kazançlar dilerim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.53.43.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.53.43.jpeg
    813,5 KB · Görüntüleme: 126
  • WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.54.45.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.54.45.jpeg
    312,6 KB · Görüntüleme: 83
  • WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.53.48.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-07 at 18.53.48.jpeg
    434,7 KB · Görüntüleme: 93
Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
teşekkürler karaçay iletişim poco f2 şahane arkadaşlar gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz arkadaş ne diyorsa o 1000 km uzaktan sorunsuz alışveriş bol kazançlar

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35 (2).jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 83
  • WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 77
  • WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-11 at 15.27.35 (1).jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 99
Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Sizin referansiniz önemli hocam. Bir de Ayyıldız iletişim var yine Antep'te onlardan bir alışverişiniz oldumu?
benim oldu ikisindende :))) antepteyim ayyıldız aslında elektrik malzemeleri satan güneş mahallesinde bi dükkan mi9t pro almıştım temiz biri. Karaçayda pasajda yeri bilinen biri ikiside bence güvenilir. ama karaçay bana biraz pahalı söylüyor gibi gelmişti. Senin dikkat etmen gereken şey kutu içinden çıkan sarj aletini gönderecek mi? 33 watt sarj aleti şuan 100-150 tl arası çoğu 10 w-18 watt veriyor.

Oyla:

uzmanadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Note 8
Meslek
Grafiker
Konular
9
benim oldu ikisindende :))) antepteyim ayyıldız aslında elektrik malzemeleri satan güneş mahallesinde bi dükkan mi9t pro almıştım temiz biri. Karaçayda pasajda yeri bilinen biri ikiside bence güvenilir. ama karaçay bana biraz pahalı söylüyor gibi gelmişti. Senin dikkat etmen gereken şey kutu içinden çıkan sarj aletini gönderecek mi? 33 watt sarj aleti şuan 100-150 tl arası çoğu 10 w-18 watt veriyor.
Ayyıldız ile şimdi görüştüm 1590 TL civarına Note 8 satıyorlar ama kayıtsız ve orijinal şarj değil.

Note 9 içinde kayıtlı orijinal şarj aletiyle 1750 TL istediler.

Note 9 için söylüyorum Karaçay ile birebir aynı.

Oyla:

Xiaomi Elbistan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi
Konular
0
Dün Karaçay iletişimden aldığımız iki adet cihaz bize ulaştı, redmi note 8 de bir sorun olmazken redmi note 9 pronun dokunmatiğinde bir fabrika hatasıyla karşılaştık. Haydar Bey sağolsun video istedi ilgilendi sorun çözülemeyince de cihazı yenisiyle değiştirdi, yeni cihazda sorun yaşamadık. Etik değerlere sahip birisi sattığı malın arkasında duruyor.

Oyla:
Üst Alt