Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruKaraçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.
Herkese merhabalar, bu forumda olumlu yorumlar görüp kendisinden S20 Plus aldım ancak cihazda Samsung Pass, Samsung Health gibi uygulamalar çalışmıyordu ve aynı zamanda rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları kullanılmıyordu. Kendisi bize kayıtlı diye yolladığı ürün anlayacağınız sistem dizini açılıp Tab s3 imeisi atılmış cihaz çıktı. Kendisine ulaşınca da yok knox atmış, yok geri alamayız gibi şeyler söyledi. Şu an cihazı aldığım paranın çok düşüğüne satıp kurtulmak istiyorum ancak kurtulamıyorum. Kimse böyle bir cihaz almak istemiyor. Buna göre hareket edip alışveriş yapmaya teşebbüs etmenizi tavsiye ederim.
Kendilerinden bir cihaz almaya karar vermiştim, cihaz elime ulaştıktan sonra bootloader kilidini ben açtıktan sonra, uzaktan bağlantı ile yapılacağını söylemişlerdi.. Uzaktan bağlantı olduğu için 20 TL Ücreti olacaktı..
Uzaktan bağlantı sıkıntı olur mu diye düşündüm bir süre, sonra almak istemediğimi söyledim.. Bana, burada hemen imei atar yollarız, bootloader kilidi yok mu dediler, açık mı dediler, tam hatırlamıyorum.. 20 tl ücreti olur diye de eklediler.. Sonuçta bir çelişki var söylediklerin de.. Kafama yatmadığı için de almadım.. Whatsapp üstünden irtibat kurduğum kişi aynı kişi ise sıkıntılı bir durumdur bu ancak farklı kişiler ise cihaz hakkında farklı bilgilere sahip olabilirler, kimsenin de günahını almak istemem.. Benimde böyle bir tecrübem oldu kendileriyle..
Metin Bey , Xiaomi cihazlarının bazı versiyonları Bootloader açık olarak gelmektedir. Kilidi açık versiyonlara her türlü yazılım ile müdahale edebiliyoruz. Fakat Bootloader kilidi kapalı olan versiyonları 1 hafta kullandıktan sonra kilidiniz kalkıyor. ( başvuru yapıldığını farzedersek ) Bu yüzden ortada sıkıntılı bir durum yok. Farklı zamanlarda aradıysanız o an elimizde olan versiyon için konuşmuşuzdur. Bizden ürün alıp almamanız sizin tercihinizdir saygı duymak zorundayız. Ama bilgi eksikliği yüzünden söylediklerimizi çelişkili diye burda lanse etmeniz etik değil.
Saygılarımla
Herkese merhabalar, bu forumda olumlu yorumlar görüp kendisinden S20 Plus aldım ancak cihazda Samsung Pass, Samsung Health gibi uygulamalar çalışmıyordu ve aynı zamanda rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları kullanılmıyordu. Kendisi bize kayıtlı diye yolladığı ürün anlayacağınız sistem dizini açılıp Tab s3 imeisi atılmış cihaz çıktı. Kendisine ulaşınca da yok knox atmış, yok geri alamayız gibi şeyler söyledi. Şu an cihazı aldığım paranın çok düşüğüne satıp kurtulmak istiyorum ancak kurtulamıyorum. Kimse böyle bir cihaz almak istemiyor. Buna göre hareket edip alışveriş yapmaya teşebbüs etmenizi tavsiye ederim.
Mehmet Emin bey bizden S20 Plus almıştır doğru. Cihazı kendisine kayıtlı bir şekilde gitmiştir. Hatta bu konuda bize memnuniyetini belirten ekran görüntüsü ektedir. Fakat cihazın android güvenlik yazılımlarıyla uğraştığı ve yanlış sürüm yükseltmesi yaptığı için imei uçmuştur. Şuan için onu düzeltebilecek yazılım henüz çıkmadı. Çıkınca kendisine ücretsiz bir şekilde yardımcı olacağımı belirttim. Burda hata müşterimizden kaynaklanmaktadır. Yine de üzerimize düşen neyse ilerleyen zamanda yapacağız.
Burda bizden cihaz alan müşterimizlerin , tek tek banka havale dekontundan , kargo takip numalarına kad
Son olarak S20 Plus alan müşterimiz cihazı kendisinin hatası olduğunu “ galiba cihazı çöp ettim diyerek bize yazmıştır “ Ekten bakabilirsiniz.
Amacımız burda kimseyi rencide etmek ya da haklı haksız konumuna düşürmek değildir. Lakin insanlar ürün alacakları yerler hakkında araştırmalar yapıyor. Burdaki bazı yorumlar müşterilerimizin kafasında soru işareti yaratabilir. Bizim de bu soru işaretlerini açığa kavuşturmamız lazım.
uzun incelemelerimden sonra poco f2 pro 256gb modelini almaya karar verdim, sonra netet gezinirken karaçay teknolojiye rastladım. hemen cepten iletişim numarasının sahibi haydar abiyi aradım, daha önceden hiçbir fikrim yoktu cihazla ilgili(eskiden samsung kullancısıydım) sağolsun bana ayrıntılı olarak anlattı bende direk havaleyi çıkıp kargomu beklemeye başladım(süreçte sürekli whatsapp üzerinden haberleştik, baya tedirgindim çünkü)14.08.2020 tarihinde aras kargo ile yola çıkan kargom şubede kayboldu sonra tahmin edersiniz ki ben senaryolar yazmaya başladım acaba ne dönüyor vs diye haydar abi sağolsun paran bende gerekirse yenisi yollarım bile dedi her aramama döndü o krizde benle uğraştı )) velhasıl kelam 1 hafta sonra yenisini gönderdi kargonun azizliğine uğradık yani. cihazı teslim aldıktan sonra önceden bana attığı videodaki talimatları yaptım şu an bi sıkıntım yok çok memnunum, kendiside bana ne zaman yazsam dönüş yapıyor. genel olarak içiniz rahat olsun çok nazik ve sözünün arkasında duran biri.
letgoda 2300 tl çarpılma meselesinden sonra bir arkadaş benden görüp mi 9t almak istedi yine forumdan ismini duyduğum karaçay iletişimin numarasını buldum elinde uygun fiayata 2. el 9t varmış çok korkarak arkadaşa ön ayak olup sipariş verdim mahçup olamayayım diye dua ettim durdum telefonda haydar beyede söyledim sağolsun haydar hocam hiç kafanı yorma mahçup olmazssın dedi gelen telefonu haydar bey 2. el demese inanın ayırd etmeye imkan yok bırak çizik vuruk toz dahi yoktu kargoda kutuyu açtığımda şarz kablosu dahi jelatinin içinde kılıfından kağıtlarına kadar full göndermiş kendisine buradan teşekkür eder bol kazançlar dilerim
teşekkürler karaçay iletişim poco f2 şahane arkadaşlar gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz arkadaş ne diyorsa o 1000 km uzaktan sorunsuz alışveriş bol kazançlar
benim oldu ikisindende )) antepteyim ayyıldız aslında elektrik malzemeleri satan güneş mahallesinde bi dükkan mi9t pro almıştım temiz biri. Karaçayda pasajda yeri bilinen biri ikiside bence güvenilir. ama karaçay bana biraz pahalı söylüyor gibi gelmişti. Senin dikkat etmen gereken şey kutu içinden çıkan sarj aletini gönderecek mi? 33 watt sarj aleti şuan 100-150 tl arası çoğu 10 w-18 watt veriyor.
benim oldu ikisindende )) antepteyim ayyıldız aslında elektrik malzemeleri satan güneş mahallesinde bi dükkan mi9t pro almıştım temiz biri. Karaçayda pasajda yeri bilinen biri ikiside bence güvenilir. ama karaçay bana biraz pahalı söylüyor gibi gelmişti. Senin dikkat etmen gereken şey kutu içinden çıkan sarj aletini gönderecek mi? 33 watt sarj aleti şuan 100-150 tl arası çoğu 10 w-18 watt veriyor.
Dün Karaçay iletişimden aldığımız iki adet cihaz bize ulaştı, redmi note 8 de bir sorun olmazken redmi note 9 pronun dokunmatiğinde bir fabrika hatasıyla karşılaştık. Haydar Bey sağolsun video istedi ilgilendi sorun çözülemeyince de cihazı yenisiyle değiştirdi, yeni cihazda sorun yaşamadık. Etik değerlere sahip birisi sattığı malın arkasında duruyor.