Kendilerinden geçen hafta pazartesi günü eft ile Poco X3 aldım. G.Antep'de bulunmalarından dolayı Hatay/İskenderun'a ertesi günün sabahı cihaz gelmişti. Cihazın kendisinde herhangi bir sorun yok. Ekranı kötü olan cihazlardan çıkmadı benimkisi şanslıyım
Bunun garantisini tabii ki de kendileri veremez Xiaomi bile veremiyorken.
Kutu içerisinden kılıf çıktı fakat 33w USB portu turuncu şarj aleti yerine MDY-09-EN yani 30w şarj adaptörü çıktı. Aradaki 3w çok sorun değil fakat açıkcası cihazın kendi şarj adaptörünü bekliyordum. Adaptör ile gelen kablonunde port kısımları turuncu fakat data transferi yapmıyor bu kablo, bilmiyorum kutu içerisinden çıkan kablolarda bu sorun var mı yok mu? Kablo MiChargeTurbo destekliyor o konuda sorun yok.
Cihazı aldıktan sonra BL kilidi için başvuru işleminin detaylarınıda atıyorlar forumda da mevcut klasik adımlar. Kilit açıldıktan sonra kendileri tarafından uzaktan malum işlemi yaptırmak isterseniz 20₺ karşılığında yapıyorlar. Fiyat gayet makul fakat ben az önce işlemi kendim yaptım ve gayet kolay bir şekilde X3'e bu işlem yapılabiliyor.
Kısacası cihaz alınabilir EVET. Yukarıda yazmayı unutmuşum cihazdan memnun olmadıysam veya içime sinmediyse cihazı iade edebilecğimi de söylediler yani sattım kaçtım şeklinde bir iş yapmadılar. Herkesin cihazı hayırlı olsun