- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9 pr
- Konular
- 2
Hocam kısaca özetliyeyim 4 adet redmi note 9 pro cihaza imei işlemi yaptırdım imei atan arkadaş hiç birinde de bana twrp üzerinden güncelle demedi ben bunu hiçbir yerde de duymadım zaten işlem sonrası root ve twrp oluyor cihazda ancak imei işlemi yapan arkadaş işlem bittikten sonra ayarlardan güncelleme sıkıntısı olmasın diye root u kaldırdı root kalkınca zaten twrp de gitti ancak sizin cihazın orijinal twrp si varsa gitmeyebilir buda güncelleme de size hiç bir sıkıntı çıkarmaz siz direk ayarlardan guncelleyin hocam imei hiçbir şekilde uçmaz hatta imei atan arkadaş bana fabrika ayarlarına dönsem bile imei nin uçmayacağını söyledi bilginize biraz fazla uzun oldu kusura bakmayınCihaz mi note 10 lite , 12.0.3 sürümü işlem daha yapılmadı
Okuduklarıma göre işlem sonrası root+twrp oluyor telefonlarda önceden bilgilenmek istediğim için soru soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ayarlardan güncelleyin hiçbir sıkıntı olmazTeşekkürler, twrp sorun değil zaten önceki telefonumda da kullanıyorum. Sadece ayarlardan güncelleme yapmak daha rahat uğraşmak istemiyorum twrpden güncelleme yapmayı o yüzden sormuştum.