- Adım
- Anil
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 69
yurtdışı rn9 pro cihazıma imei atılınca hiç test etmediğim için söylüyorum güncellemeler otomatik gelirmi bize
geliryurtdışı rn9 pro cihazıma imei atılınca hiç test etmediğim için söylüyorum güncellemeler otomatik gelirmi bize
ya twrp ekranına atarsa ne yapıcaz
Güncellemenin Recovery romunu indirip manuel olarak kurmanız lazım.ya twrp ekranına atarsa ne yapıcaz
sabri hocam bazı videolarda recovery romunu direk twrpnin install kısmıyla yapıyorlar sizin attığınız forumda wipe var farkı önemli değil demiGüncellemenin Recovery romunu indirip manuel olarak kurmanız lazım.
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Hayır, sadece önbellek temizliyor bir fark yok yani .sabri hocam bazı videolarda recovery romunu direk twrpnin install kısmıyla yapıyorlar sizin attığınız forumda wipe var farkı önemli değil demi
önbellek neden temizleniyor ne için peki veri kaybımıdır buHayır, sadece önbellek temizliyor bir fark yok yani .
Hayır veri kaybı değildirönbellek neden temizleniyor ne için peki veri kaybımıdır bu
Hocam magisk yüklü olursa kesinlikle twrp ye atar çünkü başıma geldi biliyorum twrp ye atmama ihtimali çok az bunun en güzel yolu mahisk manager i tamamiyle kaldırmak ben daha dün imei attırdım atan arkadaş magiski kaldırdı güncelleme yapamazsın dedi zaten başta da söyledim güncelleme yapamadım dediğim gibi magiski kaldirirsan sıkıntı olmazya twrp ekranına atarsa ne yapıcaz