- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
serkantekin76, Güncelleme ile IMEI gitseydi beta rom kullananlar ne yapardı acaba
Twrp filan değil üstadım yanlıs anlatmayayım kendimi direk ayarlar ve ardından güncelleme kısmından yaparsam sıkıntı olmaz mı?serkantekin76, Güncelleme ile IMEI gitseydi beta rom kullananlar ne yapardı acaba
Bu arada global rom yüklü su andaTwrp filan değil üstadım yanlıs anlatmayayım kendimi direk ayarlar ve ardından güncelleme kısmından yaparsam sıkıntı olmaz mı?
Maalesef ilk defa twrp yüklü iken twrp den değil de cihaz üzerinden güncelleme yapmaya kalkışıyorumserkantekin76, Sorun olmaz, 3 yıllık üyesiniz ilk defa mı twrp olmadan güncelleme yapıyorsunuz? Twrp varsa ota boyut yani MB olarak güncelleme olmaz tam rom yani GB olarak indirip yüklemek gerekir. Twrp olmaz ise de ota boyut olarak güncelleme yapılabilir ve her iki durumda da güncelleme ile IMEI silinmez.
Bugün beni çok şaşırtıyorsunuz soru ve konularınızla.... Yani dediğim gibi yeni üye olsanız ve ilk defa Xiaomi cihaz kullansanız anlarım ama neyse kolay gelsin....
Twrp yüklü zaten ondan dolayı aklıma takıldı hocamserkantekin76, Sorun olmaz,en kısa zamanda twrp yükleyip efs yedeğini alın kafanız rahat etsin...
İpucu - IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?
IMEI - International Mobile Equipment Identity kelimelerinin kısaltılmışıdır ve de Uluslararası Mobil Telefon Kodu olarak bilinir. Bütün ülkelerde her GSM cihazın bir IMEI numarası vardır ve aynı zamanda bu numara tekdir. Cihazınızın IMEI numarasını cihazın arka kapak içindeki plakada, ürünün...forum.miuiturkiye.net
serkantekin76, Twrp yok dediniz? Tam rom indirmeniz gerekir,twrp varsa bu güncelleme hata verir twrpde... Cihaz ana bölümde rom konusunu bulup recovery romu indirip yükleyinteşekkür ettini
Tesekkür ettim en iyisi öyle yapmak galiba ya da twrp yi kaldıemakserkantekin76, Twrp yok dediniz? Tam rom indirmeniz gerekir,twrp varsa bu güncelleme hata verir twrpde... Cihaz ana bölümde rom konusunu bulup recovery romu indirip yükleyin...
Gitmez güncelleme ile imei gitmez.Burdan güncelleme yaparsam imei gider mi cihaz mi note 10 pro