Evet ilk s2 ye bende siyah kernel kullanmıştım. Madem Murad Ali üstad maziye dalmış kısaca bende kendimden bahsedeyim.Ağzınısa sağlık hocam. Eskilere goturdunuz benide. Nedendir bilinmez androiddeki 2-3. Yıllarımdı ,Odtü den sanırım eğitim görevlisi idi Gökhan moral .. siyah kerneli çok moda olmıuştu, dokunmatik recovery yeni yeni çıkmıştı, ama siyah kernel ile aynı anda iki rom kurabiliyorduk, açılışta istediğimizi seçerdik. Ne gururlanırdık, xda sitesinde herkes bunu önerirdi.
Tapatalk kullanarak Uzaydan gönderildi
Evet ilk s2 ye bende siyah kernel kullanmıştım. Madem Murad Ali üstad maziye dalmış kısaca bende kendimden bahsedeyim.
Bizde Samsung wave furyası ile bu işe dalmıştık. Bada işletim sistemi diye illet Bi sistemle forumla işleri ile tanışmıştık. Sonra kendimiz 5 6 kişi badaturkiye sitesini kurmuştuk. Nereden nereye
Hocam 2 3 yıl kadar hatırladığım kadarıyla destek sunduk. Samsung Tizen işletim sistemi çıkaracak diye badanın fişini çekti. Bizde bir yere kadar dayandık. Sonra S2 aldım. 100 km yol gittim almak için. Hey gidi heyBada işletim sistemi yine çin menşei'liydi o da neredeyse Android kadar bir konu hatılamazmıyım
Hocam team viewer ile çok rom attım. Neler neler yazsam satırlar yetmez.cantara dostum bak ne konular ortaya çıkıyor gördünmü işte yazı dizisi
Hocam 2 3 yıl kadar hatırladığım kadarıyla destek sunduk. Samsung Tizen işletim sistemi çıkaracak diye badanın fişini çekti. Bizde bir yere kadar dayandık. Sonra S2 aldım. 100 km yol gittim almak için. Hey gidi hey
Symbian işletim sistemi s40 s60 versiyonlar. İlk kızılötesi vardı hocam 30 dolara 2002 de usb kızılötesi almıştım.Samsung Tizen işletime çok güveniyordu dikkatle incelerseniz fiyasko olduğu anlaşılır. Nokia'nın işletim symbian ondan daha güvenli
Ah o symbianlarSymbian işletim sistemi s40 s60 versiyonlar. İlk kızılötesi vardı hocam 30 dolara 2002 de usb kızılötesi almıştım.
Usb kızılötesi bende vardı. Çevremde ne kadar eş dost varsa bizim dükkana kola çekirdek yemek alıp mp3 attırmaya gelirlerdiAh o symbianlar