Sohbet İlk Forum Sitesi.? Hey gidi eski günler.!

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Evet s2 içindi. Aslında deneyim olarak pek kötülüğünü görmedim. Düşünün bir tarafta miui diğerinde aosp rom. Canınız sıkıldıkça değiştirin. Hele hele o zamanlarda devrim gibiydi bana göre

Tapatalk kullanarak Uzaydan gönderildi
Sıyah kernelı bende cok goruyordum forumda. Hatta keske s2 m olsa dıyordum sonradan da yapanın turk olduğunu öğrenmiştim :D

Bu arada cıft rom olayı her telefonda varmıydı? Sankı bende o donemkı telefonumda denemeye nıyetlenmıstım oyle hatırlıyorum.

Benım telefon orta segment oldugu icin denesemde sıkıntı yasatırdı bana :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Evet s2 içindi. Aslında deneyim olarak pek kötülüğünü görmedim. Düşünün bir tarafta miui diğerinde aosp rom. Canınız sıkıldıkça değiştirin. Hele hele o zamanlarda devrim gibiydi bana göre

Bu hala yapılabilir bence. Çünkü yaptım, geçen seneydi sanırım. Uğraşmak gerekiyor. Pek bilgim yok.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sıyah kernelı bende cok goruyordum forumda. Hatta keske s2 m olsa dıyordum sonradan da yapanın turk olduğunu öğrenmiştim :D

Bu arada cıft rom olayı her telefonda varmıydı? Sankı bende o donemkı telefonumda denemeye nıyetlenmıstım oyle hatırlıyorum.

Benım telefon orta segment oldugu icin denesemde sıkıntı yasatırdı bana :)

Çift rom için özel kernel gerekiyordu. Gokhan başka bir cihaza hazırladımı hatırlamıyorum. Ama galaxy s cihazımdada çift rom kullandığım hatırımda kalmış. Daha sonraları discovery furyasına katılmıştım, Galaxy s3 cihazına param yetmemişti

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bu hala yapılabilir bence. Çünkü yaptım, geçen seneydi sanırım. Uğraşmak gerekiyor. Pek bilgim yok.

Elbette yapılabilir hocam, aslında android one cihazım çift slot, buna bile olabilir kanısındaym, geçenlerde farkında olmadan wipe yapmadan birinde miui birinde aosp olmuştu, miui açılcak derken aosp açıldı sonra slot değiştim miui açıldı, tekrar slot değişeyim olcakmı dedim ama olmadı biri çöktü. Neyse eskiden güzeldi bunlar, şimdi kim uğraşcak bu işle

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Elbette yapılabilir hocam, aslında android one cihazım çift slot, buna bile olabilir kanısındaym, geçenlerde farkında olmadan wipe yapmadan birinde miui birinde aosp olmuştu, miui açılcak derken aosp açıldı sonra slot değiştim miui açıldı, tekrar slot değişeyim olcakmı dedim ama olmadı biri çöktü. Neyse eskiden güzeldi bunlar, şimdi kim uğraşcak bu işle

Bence gerekli bir şey hocam. Birine Miui, birine aosp kurarsın. Mis gibi olur. Bu iki slot olayını biri daha söyledi bana. Nedir o?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bence gerekli bir şey hocam. Birine Miui, birine aosp kurarsın. Mis gibi olur. Bu iki slot olayını biri daha söyledi bana. Nedir o?

Konu dışına çıkmış olacaz, Murad Ali hocam şimdiden özür dilerim. Çift slot googlenin pixel cihazlarına uyguladığı dosya sitemi, daha sonra android one cihazlarınada uygulamaya başladı. Ne işe yarıyor? Mesela yeni ota güncelleme geldi. Cihaz indirir, telefon yeniden başlar ve güncelleme cihaz kapalı kurulur. Bizde öyle değil. Güncelleme cihaz açıkken kurulur, oda diğer slota yapılır, ilk slotdan dosyalar diğerine cihaz açıklen kopyalanır, yeniden başlat dediğimizde cihaz kendini diğer slotda açar. Yani bir nevi online yükleme gibi. Çok güzel birşey aslında

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Konu dışına çıkmış olacaz, @muradali hocam şimdiden özür dilerim. Çift slot googlenin pixel cihazlarına uyguladığı dosya sitemi, daha sonra android one cihazlarınada uygulamaya başladı. Ne işe yarıyor? Mesela yeni ota güncelleme geldi. Cihaz indirir, telefon yeniden başlar ve güncelleme cihaz kapalı kurulur. Bizde öyle değil. Güncelleme cihaz açıkken kurulur, oda diğer slota yapılır, ilk slotdan dosyalar diğerine cihaz açıklen kopyalanır, yeniden başlat dediğimizde cihaz kendini diğer slotda açar. Yani bir nevi online yükleme gibi. Çok güzel birşey aslında

Keşke ikinci slotu açabilsek. Teşekkürler cevap için.

@muradali hocam ben de özür dilerim konu dışına çıktık biraz.

Üst Alt