Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

RapperAsH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
6
Merhabalar,
Ben tarayıcılara biraz kafayı takmış durumdayım.
Size kısa kısa bahsedeyim

Stock tarayıcı (veya Mint ikiside aynı :))- Hataları çok çökme sorunları var.
Chrome- Çok kötü bence stabil ancak ağır çalışıyor.
Edge- Güzel tarayıcı ancak bazı siteleri açmadığı oluyor ve aşırı sarj yiyor
Opera- Elimin en çabuk alıştığu ve yıllardır kullandığım tarayıcı ancak sarjı su gibi içiyor.
Via- Sarj performansı iyi ancak çok fazla hatalarla dolu site çökmeleri yaşanıyor.
Aloha- Stabilizyonu yok. Bazen kendi kendine çöküyor.
Firefox- En iyilerinden ancak sarjı yutuyor.
UC Turbo- Güzel ancak tab kısmı altta olduğu için rahat kullanılmıyor.
Samsung Tarayıcı- Sarjı yiyor.

Bakın lütfen yanlış anlaşılmasın. Ben herşeye mız koyan değilim. Operayla da yoluma devam ederim ancak
Bildiğiniz şöyle bi güzel sarjı uzun götüren geleneksel tasarımlı stabil bir tarayıcı var mı bildiğiniz?

Güncelleme: Pure Web Browser ile yoluma devam ediyorum. Son güncellemeyle kendini baya toparlamış. Önceden kullanıp beğenmediyseniz bidaha deneyin derim :)
Yandex browser kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.Bilgisayarla senkronizasyon,otamatik şifre kayıt ve buna parmaz izi veya kişisel şifre ile ekstra koruma ekleyebiliyorsunuz.Ceviri sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.Buyuk ekranlı telefonlar için bütün pencere vs alt bölümden ulaşabiliyorsunuz(Chrome da yukarda olması büyük ekranlı tel için zor bir kullanım sunuyor).Giris sayfasına tablolar eklenilirsiniz.Pil tasarruf modu var.Turbo moduda mevcut internetin çekmediği yerlerde video ve resimlerde sıkıştırma yaparak daha az veri kullanımı ve daha hızlı sayfa yükleme desteği sunuyor.Reklam engelleme,açılır pencere engellemede mevcut .Daha ne olsun :) Umarım yardımı olur.İyi forumlar :)

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yandex browser kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.Bilgisayarla senkronizasyon,otamatik şifre kayıt ve buna parmaz izi veya kişisel şifre ile ekstra koruma ekleyebiliyorsunuz.Ceviri sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.Buyuk ekranlı telefonlar için bütün pencere vs alt bölümden ulaşabiliyorsunuz(Chrome da yukarda olması büyük ekranlı tel için zor bir kullanım sunuyor).Giris sayfasına tablolar eklenilirsiniz.Pil tasarruf modu var.Turbo koşuda mevcut internetin çekmediği yerlerde video ve resimlerde sıkıştırma yaparak daha az veri kullanımı ve daha hızlı sayfa yükleme desteği sunuyor.Daha ne olsun :) Umarım yardımı olur.İyi forumlar :)

Bende düşünüyordum açıklama için teşekkürler.

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Evet yandex browser i tavsiye ederim çok tarayıcı kullandım ama vazgeçemediğim tek tarayıcı budur.. Gerek hızı gerek reklam engelleme ve şifre senkronizasyonu gayet iyi

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Opera ve Chrome kullanmaktayim. Opera biraz yavaş kalıyor gibi geldi sadece film izlemek için alternatif olarak kullanıyorum içinde barındırdığı VPN için sadece. reklam engelleyici olarak blokada ve ücretsiz adguard kullanıyorum. Opera VPN verileri gizlemese de Internet yavaşlamasına takılmamak için kullanmaktayim.

omrglgen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
8
Evet yandex browser i tavsiye ederim çok tarayıcı kullandım ama vazgeçemediğim tek tarayıcı budur.. Gerek hızı gerek reklam engelleme ve şifre senkronizasyonu gayet iyi

Reklamları tam engellemiyor

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Tavsiyeniz üzerine yandex browserı telefonumda denedim ve beğendim. Google chromedan yandex browsera geçtim. Teşekkürler.

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Merhaba, size yıllardır kullandığım tarayıcıyı öneririm ismi 'cm browser' reklam engelleyicisi de var ben memnunum. Linkinden indirip deneyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• CM-Browser-v5.22.21.0027-Mod-www.ReXdl.com.apk
    6,8 MB · Görüntüleme: 1

SlasherKuriboh57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 8