Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Merhaba dostum, senin söylediğin çoğu tarayıcıyı kullandım çoğu hataya bende rastladım ama en son Chrome ile stock tarayıcı arasında kaldım. İkisinden birini tercih etmem gerekirse stock olanı seçtim çünkü yazılım optimizasyon çok iyi ve ram tüketimi telefonun sarjindan performansina kadar etki ediyor. Mesela ben teknoloji sitelerini çok severim, misal shiftdelete.nete girdim diyelim chrome da ve 3. Haberi seçtim diyelim, haber bittikten sonra geri geldiğimde sayfa başa geçiyor ve ilk haberden başlıyor akış. Ama stock tarayıcıda hangi habere tikladiysan döndüğünde yine aynı yerden devam ediyor ve bu benim en sevdiğim özelligi diyebilirim. Telefonum mi 8 ve senin söylediğin kadar çok hatalarla karşılaşmadım. Demem o ki en iyi performans stock tarayıcı da ☺️
Bence stock tarayıcının tek eksiği çevirinin olmaması. Opera benim telefonda çok yavaş. Chromenin batarya tüketimi mi tarayıcıya göre fazla gibi. Chromeyi çeviri amaçlı kullanıyorum.

Son düzenleme:

survivor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SY
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Bir arkadaşım Brave diye bir browser öğrendi. Chrome tabanlı fakat chrome gibi yormuyor sistemi dedi.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Brave
Reklamı engelliyor
Hızlı
Chrome den ayrılan bir uzman tarafından yazılmıştır

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Şu Google a kayıtlı şifreleri diğer browserlarla da kullanabilsek, şifreleri sadece google a. Kaydedebilsek her tarayıcıda ayrı ayrı şifre kayıt sistemi olmasa çok güzel olacak.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Şu Google a kayıtlı şifreleri diğer browserlarla da kullanabilsek, şifreleri sadece google a. Kaydedebilsek her tarayıcıda ayrı ayrı şifre kayıt sistemi olmasa çok güzel olacak.

Sağlam bi şifre yöneticisi hazırlaması lazım sanırım Google'ın ve diğer Browserler ile de bir uyumluluğu olmalı şifreyi elle girmeye dahi gerek kalmadan uygulama form verilerini kendisi doldurmalı. LastPass ve türevleri var ama son dönemlerde sağlam bi saldırıya uğrayan LastPass'a güvenmek sıkıntı her ne kadar kriptolanarak saklandığı ve gerçek verilere erişilemediği söylensede güven vermiyor pek. Google'ın şifre yöneticisini de çok başarılı ancak güvenlimi tartışılır çünkü herhangi bir kriptolama yapmıyor sanırım basit bir tarayıcı zararlısının erişebileceği veriler.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Hocam hem güvenlik açısından dediğiniz gibi hem de browser uyumluluğu açısından daha önce lastpass kullandım ancak android de en performanslı Google çalışıyor Google kullanınca bilgisayarda başka tarayıcı kullanamıyoruz uzayıp gidiyor

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Sağlam bi şifre yöneticisi hazırlaması lazım sanırım Google'ın ve diğer Browserler ile de bir uyumluluğu olmalı şifreyi elle girmeye dahi gerek kalmadan uygulama form verilerini kendisi doldurmalı. LastPass ve türevleri var ama son dönemlerde sağlam bi saldırıya uğrayan LastPass'a güvenmek sıkıntı her ne kadar kriptolanarak saklandığı ve gerçek verilere erişilemediği söylensede güven vermiyor pek. Google'ın şifre yöneticisini de çok başarılı ancak güvenlimi tartışılır çünkü herhangi bir kriptolama yapmıyor sanırım basit bir tarayıcı zararlısının erişebileceği veriler.
Her ne kadar uzun bir süredir hem bilgisayarda hem de cep telefonunda Brave kullansam da
Matxthon'u ve Vivaldi'yi hiç denediniz mi?
Haklarında bir şey yazmıyorum, ancak güven vadeden ve sürekli kendilerini yenileyen Browser olarak öne çıkıyorlar.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Chrome
Opera
Mozilla
Samsung Tarayıcı

Chrome hariç diğerlerinde reklam engelleme çok iyi bir özellik.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Opera en iyisi