Tavsiyeniz üzerine Pure Browseri kurdum. Çok güzel. Batarya tüketimi gayet az. Hızlı erişim, video indirme, çeviri, özelliği güzel. Tespit ettiğim tek sorun şifrelerin bazılarını kaydetmiyor.Pure Web Browser. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Sık kullanılanlara ulaşım ile fotoğraf yükleme pratik mi? Teşekkürler.Tavsiyeniz üzerine Pure Browseri kurdum. Çok güzel. Batarya tüketimi gayet az. Hızlı erişim, video indirme, çeviri, özelliği güzel. Tespit ettiğim tek sorun şifrelerin bazılarını kaydetmiyor.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Sık kullanılanlara menü tuşuyla ulaşılıyor. Açılış sayfasında mi tarayıcıda olduğu gibi kısayolları kullanıyorum bu en hoşuma giden özellik. Denediğim operada var mint browserde var mi browser de var. Chromeyi hem batarya tüketimi hem de ana sayfada kısayol oluşturmadığı için sevemedim.Sık kullanılanlara ulaşım ile fotoğraf yükleme pratik mi? Teşekkürler.
İndirdip denedim, arayüzü hemen hemen Uc browser ile aynı. Hızı iyi ama her tarayıcı kullandıkça yavaşlıyor maalesef. Opera'dan yer imlerini sağlıklı olarak aktarabilirsem devam ederim, evet parolaları kaydetmiyor, bu olumsuzluk benim için.Sık kullanılanlara menü tuşuyla ulaşılıyor. Açılış sayfasında mi tarayıcıda olduğu gibi kısayolları kullanıyorum bu en hoşuma giden özellik. Denediğim operada var mint browserde var mi browser de var. Chromeyi hem batarya tüketimi hem de ana sayfada kısayol oluşturmadığı için sevemedim.
Resim yüklemeyi deniyorum.
Oldu galiba